Αμφιλεγόμενο ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ» με «οικονομολόγο του FDA» για το εμβόλιο: Αυτό να κάνουμε, θα θυμίζει ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Γερμανία !


Απλά Σ-Ο-Κ!!! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον «τσάκωσαν» με κρυφή κάμερα - Δεν επιβεβαιώνουν ότι ισχύει τα επίσημα ΜΜΕ! Στέλεχος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) φέρεται να ζήτησε εξαναγκαστικούς εμβολιασμούς για τον COVID και μητρώο για όλους τους μη εμβολιασμένους Αμερικανούς σε μυστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ. 

Κατά άλλους αστειεύεται, κατά άλλους δεν αποκλείεται να μιλάει σοβαρά. Συγκεκριμένα, ο οικονομολόγος του FDA Taylor Lee φαίνεται να ισχυρίζεται πως η αμερικανική κυβέρνηση θα μπορούσε να μιμηθεί την ναζιστική Γερμανία σχετικά με την μαζική χορήγηση του εμβολίου COVID!!! «Έχουμε την υποδομή για να το κάνουμε [αναγκαστικά εμβόλια COVID]. 

Θέλω να πω, θα κοστίσει πολλά χρήματα », είπε ο Taylor. «Αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένα μητρώο ατόμων που δεν είναι εμβολιασμένα. Αν και αυτό ακούγεται πολύ [σαν την ναζιστική] Γερμανία. Θέλω να πω, σκεφτείτε το σαν το Εβραϊκό Αστέρι [για τους μη εμβολιασμένους Αμερικανούς]», φαίνεται να δηλώνει σε ένα βίντεο, το οποίο παρατίθεται πιο κάτω δημοσιογραφικά! 

 Ο Λι κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να προωθήσει τα εμβόλια του COVID στην μαύρη κοινότητα που διστάζει να κάνει τα εμβόλια στην Αμερική, ενώ παραδέχτηκε επίσης ότι ο FDA αποτελείται περισσότερο από πολιτικούς γραφειοκράτες παρά από επιστημονικούς εμπειρογνώμονες.

«Υπάρχουν πολιτικοί διορισμένοι [στο FDA] που είναι γενικά επιστημονικοί σύμβουλοι ή διορίζονται από τον πρόεδρο ή την επιτροπή … Πληρώνονται με βάση εάν οι άλλοι άνθρωποι παραμένουν στην εξουσία”, είπε. 

Αυτό το βίντεο έρχεται μόλις 24 ώρες αφότου οι ίδιοι δημοσιογράφοι κυκλοφόρησαν άλλο βίντεο, όπου ένας πληροφοριοδότης του HHS (Αμερικανικό Υπουργείο Υγείας) φέρεται να αποκάλυψε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποκρύπτει τα δεδομένα πιθανών παρενεργειών του εμβολίου από το κοινό. 

Οι απόψεις για το βίντεο πάντως διίστανται! 

 Δείτε το:

 
 
Οι δημοσιογράφοι εντόπισαν τον Taylor Lee, ο οποίος βλέποντας την κρυφή κάμερα αρνήθηκε να σχολιάσει!

   



 ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...