Εικόνες Αποκάλυψης στη νοτιοδυτική Σιβηρία ! Εκατοντάδες νεκρά κοράκια πέφτουν από τον ουρανό !


Εκατοντάδες νεκρά κοράκια πέφτουν από τον ουρανό κάθε μέρα στο Ουστ Τάρκα, ένα χωριό στο Νοβοσιμπίρσκ της νοτιοδυτικής Σιβηρίας, προκαλώντας ανησυχία τόσους στους επιστήμονες αλλά και στους πολίτες. 

Οι σκηνές αποκάλυψης με τα νεκρά σώματα των μαύρων πτηνών να γεμίζουν τους δρόμους του χωριού, έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους. 

Ο Σεργκέι Κουζλιάκιν, επικεφαλής ιατρός του κτηνιατρικού τμήματος του χωριού, τόνισε πως γίνονται έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του μαζικού θανάτου πουλιών.

   

Μιλώντας στο NSK, επεσήμανε πως καταγράφονται εκατοντάδες ημερήσιοι θάνατοι κορακιών με τον ίδιο που είναι γιατρός από το 1975 να παραμένει σοκαρισμένος, καθώς είναι η πρώτη φορά που αντικρύζει ένα αντίστοιχο φαινόμενο.

Ακριβώς επειδή άλλα ζώα ή πτηνά δεν έχουν τραυματιστεί ή πεθάνει, ο έμπειρος επιστήμονας συνηγορεί στο συμπέρασμα πως τα κοράκια έχουν δηλητηριαστεί.

«Πιθανότατα μιλάμε για δηλητηρίαση. 

Αλλά με τι δηλητηριάστηκαν τα πουλιά δεν είναι ακόμη σαφές. 

Τα αποτελέσματα της μελέτης θα βοηθήσουν να καθοριστεί και αυτό», σημείωσε.

   


 ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...