ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ στην «ανοσία» της αγέλης από τον δημιουργό του ΑstraZeneca: «Μολύνονται και οι εμβολιασμένοι» !


Κανένας λόγος υποχρεωτικότητας του εμβολίου με απειλή απώλειας μισθού... 

Οριστικό τέλος στο θεώρημα για επίτευξη ανοσίας της αγέλης ως προς τη νόσο COVID-19 έβαλε, την Τρίτη (10/08), ο ΙΔΙΟΣ ο δημιουργός του εμβολίου AstraZeneca λόγω της μετάλλαξης Δέλτα. 

Ως εκ τούτου, δεν υφίσταται πλέον ουσιαστικός λόγος για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, καθώς και οι εμβολιασμένοι ΚΟΛΛΑΝΕ και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον κορωνοϊό!!! 

«Η επίτευξη της ανοσίας της αγέλης για τη νόσο COVID-19 είναι «απίθανη» λόγω της μετάλλαξης Δέλτα του κορονοϊού SARS-CoV-2» υποστήριξε χαρακτηριστικά, την Τρίτη (10/08), ο Σερ Άντριου Πόλαρντ, επικεφαλής της εμβολιαστικής ομάδας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που δημιούργησε το εμβόλιο AstraZeneca. 

Σε ομιλία προς βουλευτές του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε πως το γεγονός ότι τα εμβόλια δεν σταμάτησαν την εξάπλωση της νόσου COVID-19, σήμαινε ότι η επίτευξη του ορίου συνολικής ανοσίας στον πληθυσμό ήταν «μυθική». 

«Το πρόβλημα με αυτόν τον ιό είναι πως δεν είναι σαν την ιλαρά. Εάν το 95% των ανθρώπων εμβολιάστηκαν κατά της ιλαράς, τότε ο ιός δεν μπορεί να μεταδοθεί στον πληθυσμό. Η μετάλλαξη Δέλτα θα εξακολουθεί να μολύνει τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί και αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν έχει εμβολιαστεί, κάποια στιγμή θα συναντήσει τον ιό και δεν έχουμε τίποτα που θα σταματήσει (εντελώς) αυτή την μετάδοση», τόνισε.

Αν και τα υπάρχοντα εμβόλια είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών και θανάτων από τη νόσο COVID-19, δεν εμποδίζουν ένα πλήρως εμβολιασμένο άτομο να μολυνθεί από τον ιό την προκαλεί. 

Δείτε το βίντεο:

   



 
ΠΗΓΗ: el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...