Δικαστές του Περού κατηγορούν Γκέιτς, Σόρος και Ροκφέλερ ότι δημιούργησαν τον covid !


Σύμφωνα με τα δικαστικά όργανα του Περού, η πανδημία εφευρέθηκε από «εγκληματικές ελίτ παγκοσμίως» και είχε «απρόβλεπτο» χαρακτήρα για όλους εκτός από τους δημιουργούς της.

Δικαστικό όργανο στο Περού επιβεβαίωσε σε ψήφισμα που βασίζεται σε θεωρίες συνωμοσίας ότι ο κορονοϊός ήταν εφεύρεση των «εγκληματικών ελίτ παγκοσμίως», και τον οποίο συνέθεσαν, σύμφωνα με τους δικαστές αυτού του δικαστηρίου, οι George Soros, Bill Gates και η οικογένεια Rockefeller, μεταξύ άλλων δισεκατομμυριούχων .

Αν και τον Μάιο του περασμένου έτους, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) είχε ήδη επιβεβαιώσει τη ζωική προέλευση του ιού, ορισμένες «εναλλακτικές υποθέσεις» ακούγονται ακόμη... 

Ως δικαιολογία για την καθυστέρηση της έκδοσης μιας απόφασης, το Επιμελητήριο Ποινικών Εγκλημάτων Chincha και Pisco του Περού , διαβεβαίωσε ότι «η διαδικασία παρέλυσε λόγω της πανδημίας του covid-19» , ο οποίος με τη σειρά του, είχε "απρόβλεπτο" χαρακτήρα για όλους , εκτός από τους δημιουργούς του, "οι οποίοι τον διαχειρίστηκαν και συνεχίζουν να τον κατευθύνουν με ακραίο απόρρητο τρόπο στα περιβάλλοντα και τις παγκόσμιες εταιρείες τους”.

Κατ 'αυτόν τον τρόπο, αυτό το συλλογικό όργανο του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ica , αποτελούμενο από τους δικαστές Tito Gallegos, Luis Leguía και Tony Changaray , προσπάθησε να δικαιολογήσει την καθυστέρηση σημειώνοντας στο ψήφισμα πως ο ιός «παραλύει και θα συνεχίσει να εμποδίζει, όχι μόνο το δικαστικό έργο των δικαστηρίων του κόσμου, αλλά και όλες τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες ».

"Κανένα παγκόσμιο κράτος, φυσικά και νομικά πρόσωπα, ούτε η υπεράσπιση των κατηγορουμένων, δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι αυτή η πανδημία έχει την "προβλέψιμη " ποιότητα, εκτός από τους δημιουργούς της νέας παγκόσμιας τάξης όπως οι Μπιλ Γκέιτς, Σόρος, Ροκφέλερ κ.λπ.", ανέφεραν στην ανάλυση. 

Η προεδρία του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ica και της Αποκεντρωμένης Υπηρεσίας Ελέγχου της Δικαιοσύνης (ODECMA) ξεκίνησε μια προκαταρκτική έρευνα για τους εν λόγω δικαστές που υπέγραψαν το ψήφισμα, με σκοπό τον προσδιορισμό της ύπαρξης φερόμενων παρατυπιών που διαπράχθηκαν από τους δικαστές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...