Ιαπωνία: Aπότομη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού ! Έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση !

 


Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού συνέχισε σήμερα να αυξάνεται στην Ιαπωνία, έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση .

Η Ιαπωνία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αναστείλει εσωτερική ταξιδιωτική εκστρατεία σε περιοχές στις οποίες τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού είναι ιδιαίτερα αυξημένα, την ώρα που ένας αριθμός ρεκόρ νέων κρουσμάτων καταγράφηκε το προηγούμενο 24ωρο στο Τόκιο.

 Η μερική αναστολή της εσωτερικής ταξιδιωτικής εκστρατείας στην Ιαπωνία σηματοδοτεί μια αλλαγή κατεύθυνσης από την ιαπωνική κυβέρνηση, η οποία δίσταζε μέχρι στιγμής να διακόψει ένα πρόγραμμα επιδότησης των εσωτερικών ταξιδιών. 

 «Θα αναστείλουμε τις νέες κρατήσεις στο πρόγραμμα Go To Travel για τα ταξίδια που έχουν προορισμό περιοχές στις οποίες βλέπουμε μια αύξηση στα κρούσματα του νέου κορωνοϊού», δήλωσε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός. 

 Ο Γιοσιχίντε Σούγκα καταβάλλει μια προσπάθεια εξισορρόπησης με στόχο την αναζωογόνηση της οικονομίας της Ιαπωνίας, η οποία έχει πληγεί σκληρά από την πανδημία της COVID-19, διατηρώντας παράλληλα υπό έλεγχο τη διασπορά του νέου κορωνοϊού. 

Ωστόσο επιτροπή ειδικών συνέστησε την Παρασκευή ότι η κυβέρνηση πρέπει να περικόψει το πρόγραμμα αυτό αν υπάρξει περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού.

 Στο Τόκιο καταγράφηκε ρεκόρ 539 νέων κρουσμάτων SARS-CoV-2 το 24ωρο που πέρασε, σύμφωνα με τις αρχές της πόλης.

 Σήμερα είναι η τρίτη ημέρα που ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στο Τόκιο ξεπερνάει τα 500, μετά το ρεκόρ των 534 νέων κρουσμάτων σε ένα 24ωρο που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, σύμφωνα με το δημόσιο δίκτυο NHK. 




 ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...