Συναγερμός στη Χαλκιδική: Πληροφορίες για 50 κρούσματα κορονοϊού σε εργοστάσιο τροφίμων !

 Κόκκινος" συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκιδική, καθώς σε μεγάλο εργοστάσιο τροφίμων βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 50 από τους 300 εργαζομένους. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες όταν δύο εκ των εργαζομένων στο εργοστάσιο παραγωγής και τυποποίησης ελιάς που επέστρεψαν από τις διακοπές τους, εμφάνισαν συμπτώματα της νόσου.

 Όταν διαπιστώθηκε πως οι δύο γυναίκες είναι πιθανό να νοσούν από κορονοϊό, το εργοστάσιο προέβη σε μαζικά τεστ όλων των εργαζομένων και διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις. 

 Από τα τεστ που έγινα προέκυψε ότι 50 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό. 

Αυτοί βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμοί, καθώς ουδείς έχει σοβαρά συμπτώματα της νόσου. 

 Την είδηση επιβεβαιώνει μέσω του OPEN η νομική σύμβουλος της εταιρείας. Όπως λέει "είναι όλοι σε καραντίνα στα σπίτια τους. Έχουν εξεταστεί και οι συγγενείς, δηλαδή τα μέλη των οικογενειών παρ’ όλο που δεν εργάζονται στην εταιρεία μας". 

 Σύμφωνα με την ίδια, το εργοστάσιο έχει λάβει όλα τα μέτρα προστασίας. Σχετικά με τα δύο πρώτα κρούσματα κορονοϊού στο εργοστάσιο, η νομική σύμβουλος της εταιρείας επισημαίνει πως "ήταν δύο κυρίες οι οποίες στις άδειές του είχαν πάει στην Αλβανία και βρέθηκε θετικές στον ιό".

 "Από εκεί και πέρα όμως, όταν έχουμε 50 άτομα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αποκλειστικός υπαίτιος ήταν αυτές οι δύο κυρίες" καταλήγει.




 ΠΗΓΗ: capital.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...