Ένταση στη Ριτσώνα ! Μετανάστες ''έσπασαν'' την καραντίνα & την έκαναν από την πίσω πλευρά της δομής !


Κάνουν ό,τι θέλουν οι μετανάστες.

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τους μετανάστες, καθώς πρόκειται για κινητές-''βόμβες''.

Μετά τα χθεσινά περιστατικά, σήμερα είχαμε νέα αναστάτωση στην κλειστή δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα, η οποία έχει μπει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πληροφορίες αναφέρουν πως μικρή ομάδα 10-15 ανθρώπων έφυγε από την πίσω πλευρά της δομής και βγήκε στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στο Σχηματάρι.

Άμεσα ομάδα της ΟΠΚΕ με δύο τζιπ ξεκίνησε να τους βρει και, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, τους εντόπισε και τους σταμάτησε πάνω στον δρόμο. Όπως είπαν, κάποιος ήθελε να βρει ΑΤΜ και κάποιος άλλος να πάει σε φαρμακείο για να αγοράσει κάτι για τη γυναίκα του.

Τώρα εξετάζεται το πώς θα γυρίσουν, καθώς είναι σε ισχύ αυστηρή καραντίνα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Όπως μεταδόθηκε, ενδεχομένως να γυρίσουν με τα πόδια συνοδεία της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως στη δομή είναι κλεισμένοι 2.800 άνθρωποι.



Kαταγγελία: ''Εμείς κλεινόμαστε μέσα και οι πρόσφυγες στις Θερμοπύλες παίζουν μπάλα''

Υγειονομικές βόμβες χαρακτηρίζονται τα hot spot μετά το κρούσμα στη Ριτσώνα με την έγκυο από τη Σενεγάλη, αφού οι συνθήκες διαβίωσης στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων, ευνοούν την μεταδοτικότητα του κορωνοϊού.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα αφού όπως περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής. οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις Θερμοπύλες παίζουν σχεδόν καθημερινά μπάλα.

«Εμείς κλεινόμαστε στα σπίτια μας και αυτοί κάνουν βόλτες και παίζουν μπάλα καθημερινά. Ελέγχονται οι μετακινήσεις τους; Μήπως πρέπει οι αρμόδιοι να πάρουν μέτρα πριν είναι αργά. Μην ξεχνάμε ότι εκεί εργάζονται συμπολίτες μας που μετά επιστρέφουν στις οικογένειές τους...», αναφέρει το LamiaReport.






ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...