Ο Ερντογάν παραδίδει στον Ράμα βαρύ εξοπλισμό ! Παρέμβαση και στα Βαλκάνια !


Η Τουρκία και προσωπικά ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν συνεχίζουν να εξοπλίζουν με παντοειδές στρατιωτικό υλικό την Αλβανία, στα πλαίσια του σχεδίου επαναφοράς τους στα Βαλκάνια.

Τώρα σειρά είχαν οι δυνάμεις αμέσου επεμβάσεως της αλβανικής αστυνομίας , τις οποίες εκπαιδεύουν Τούρκοι αξιωματικοί, για να μετατραπούν σε μια ετοιμοπόλεμη στρατοχωροφυλακή, με το βλέμμα πάντα προς το Κόσοβο, τα Σκόπια και την Ελλάδα.

Η Τουρκία παρέδωσε την περασμένη Τρίτη, σε ειδική τελετή τεθωρακισμένα οχήματα και εξοπλισμό, που θα χρησιμοποιηθούν από τις αλβανικές ομάδες ταχείας επεμβάσεως της αλβανικής αστυνομίας.

Μιλώντας στην ειδική τελετή, ο Μεχμέτ Ερσόι, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, δήλωσε ότι η Τουρκία θεωρεί ότι πρόκειται για πράξη ανταλλαγής με τους αδελφούς της.

"Δεν βλέπουμε αυτή τη δωρεά ως επιχορήγηση, αλλά θεωρούμε ότι μοιραζόμαστε κάτι με τους αδελφούς μας. Αν είμαστε εμείς ασφαλείς, είστε και εσείς ασφαλείς, αν είστε εσείς ασφαλείς, είμαστε και εμείς ασφαλείς", δήλωσε ο Ersoy.

"Δεδομένου ότι είμαστε μέρος αυτής της συμμαχίας και μοιραζόμαστε την ίδια μοίρα, θέλουμε να ζήσουμε με αλληλεγγύη. Επιτυχία στα καθήκοντά σας είναι να παρέχετε στους ανθρώπους μέγιστη ασφάλεια, και ειδικά όταν πρόκειται για τρομοκρατικές οργανώσεις που επηρεάζουν άμεσα την ασφάλεια της κοινότητας ή του κράτους, όπως η οργάνωση FETO, η οποία είναι ένας ιός για το έθνος και για τα κράτη της περιοχής ", δήλωσε ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών.

«Έχουμε ένα δημοφιλές ρητό:« Η καρδιά δεν απαιτεί ούτε τσάι ούτε σόμπα, αλλά η καρδιά απαιτεί αγάπη και σεβασμό. Για εμάς αυτή η τελετή είναι μια αιτία που μας ενώνει και ταυτόχρονα αυτή η συνάντηση αποτελεί την συνέχιση της αλληλεγγύης, στο να μένουμε κοντά ο ένας στον άλλο όταν έχουμε πάντα ανάγκη ανθρώπων της ίδιας συμμαχίας », δήλωσε ο Ersoy.

Ο Γενικός Διευθυντής της Αλβανικής Αστυνομίας Βελούι δήλωσε μετά την παραλαβή του εξοπλισμού: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τουρκία για τη συμβολή στη βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας της αλβανικής αστυνομίας.

Έξι τεθωρακισμένα οχήματα και δέκα οχήματα Land Rover είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια για μας. Υπάρχουν επίσης ρούχα, κράνη, ασπίδες και μια σειρά άλλων τύπων εξοπλισμού που διευκολύνουν τις ειδικές δυνάμεις μας", δήλωσε ο ίδιος.

Εκτός από τα οχήματα, η Τουρκία προσέφερε μάσκες αερίου, διάφορα προστατευτικά μέσα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και άλλο εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί από τις ειδικές ομάδες ταχείας αντίδρασης.

Η Τουρκία εξοπλίζει εδώ και πολλά χρόνια την Αλβανία, τα Σκόπια, το Κόσοβο και φυσικά την Βοσνία με πάσης φύσεως πλεονάζων στρατιωτικό υλικό.
Επίσης εκπαιδεύει και ελέγχει “πληροφοριακά” αυτές τις χώρες σε μεγάλο ποσοστό, με κύριο πάντα σκοπό την περικύκλωση και την απομόνωση της Ελλάδος.

Αν η σερβική και βουλγαρική πολιτική ελίτ, δεν ξυπνήσουν έγκαιρα, και δεν σταματήσουν να βαράνε “παλαμάκια” στο σουλτάνο (με αφορμή τον αγωγό Turk Stream, ο οποίος διέρχεται από το τουρκικό έδαφος) θεωρώντας έτσι ότι θα την γλιτώσουν σε πολλά θέματα, τότε θα κάνουν κακό πρωτίστως στα κράτη τους και κατά συνέπεια σε ολόκληρη την περιοχή.

Όποια χώρα της περιοχής των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής δεν κατανοήσει το τρομερό σχέδιο που υλοποιεί ο νέος “αδόλφος” με έδρα την Άγκυρα, τότε θα αναγκαστεί να ξαναζήσει την ιστορία της.







ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...