Εικόνες αποκάλυψης σε πόλη 11 εκατ. στην Κίνα ! Ψεκάζουν μαζικά ! Κανείς δεν βγαίνει έξω (ΒΙΝΤΕΟ) !


Περίεργοι ψεκασμοί - Παγκόσμιο πείραμα πάνω στον πανικό των ανθρώπων;

Παγκόσμιος πανικός έχει ξεσπάσει με τον μυστηριώδη ιό νέου κοροναϊού που έχει εξαπλωθεί στην Κίνα και όπως λένε απειλεί, μεταξύ των άλλων, τις ΗΠΑ.

Ήδη κρούσματα έχουν εντοπιστεί, όπως μας λένε, στην Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία και την Νότια Κορέα, όπως και ένα ύποπτο κρούσμα στην Αυστραλία, γεγονός που προκαλεί ανησυχίες για την εξάπλωσή του.

Κατά πολλούς ο πανικός κρίνεται «υπερβολικούς» και μάλλον ετοιμάζεται κάποιου είδους νέο εμβόλιο. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τον ιό, αυτό καθ’ αυτό, αλλά με αυτό που αντικρίσαμε στο διαδίκτυο σε πόλη της Κίνας πληθυσμού 11 εκατομμυρίων.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι υγειονομικές αρχές της Κίνας «συμβούλευσαν» 11 εκατομμύρια ανθρώπους να κλειστούν στα σπίτια τους, μέχρι ο ιός να εξοντωθεί. Μάλιστα στους δρόμους της πόλης οχήματα ψεκάζουν συνεχώς, κάτι που κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τι είναι.

Επιπλέον, οι αρχές της Βουχάν χρησιμοποιούν θερμόμετρα υπερύθρων για να ελέγχουν τους επιβάτες στα αεροδρόμια, στους σιδηροδρομικούς σταθμούς και όπου αλλού αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Η επιδημία ήδη εξαπλώνεται σε άλλες κινεζικές πόλεις και φανταζόμαστε και εκεί θα ληφθούν ανάλογα μέτρα.








ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...