Όλοι μαζί χωρίς Χριστό: Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Βατικανό !


Ο Πάπας τιμά τον διάλογο με την Εκκλησία της Ελλάδας και υποδέχτηκε χθες στην Αίθουσα Παπών στο Βατικανό, αντιπροσωπεία της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, γράφει η Vatican News.

Η Εκκλησία της Ελλάδας είναι μια αυτοκέφαλη Ορθόδοξη εκκλησία με περίπου 10 εκατομμύρια μέλη εντός και εκτός Ελλάδας. Στο πλαίσιο μιας σημαντικής 15ετούς συνεργασίας του Ποντιφικού Ινστιτούτου της Ρώμης και της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος έχουν γίνει «πολλές αξιέπαινες πρωτοβουλίες» στους τομείς πολιτισμού και εκπαίδευσης, είπε ο Πάπας.

Θα βοηθούσαν να καταλάβουμε «ότι αυτό που έχουμε κοινό είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι μας κρατάει σε απόσταση», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Όλοι μαζί χωρίς Χριστό για την Πανθρησκεία.





ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...