Όλα «στάχτη»: Η Ρωσία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ το πώς θα «χτυπήσει» τα σημεία ελέγχου της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ) !


Αν τα πράγματα «ζορίσουν» τότε η «Αρκούδα» θα απασφαλίσει. Τα λένε οι Ρώσοι όχι εμείς.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους.

Σαράντα υπερηχητικοί πυραύλοι Ζίρκον είναι αρκετοί για να πλήξουν κομβικά αμερικανικά σημεία ελέγχου των ενόπλων δυνάμεων.

Αυτό αναφέρει ο απόστρατος ναύαρχος του ρωσικού στρατού, ο απόστρατος ναύαρχος, Βσέβολοντ Κμίροφ, βάζοντας φωτιά στον πλανήτη.

Σε περίπτωση λοιπόν που το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ (Ομπάμα, Χίλαρι κτλ.) δεν λάβει υπόψη την δυναμική παρουσία της Ρωσίας στον πλανήτη, εμποδίζοντας παράλληλα την προσέγγιση Πούτιν-Τραμπ, οι οποίοι αντιτάσσονται στην παγκοσμιοποίηση, όπως την εννοεί η Νέα Τάξη, τότε τα κέντρα ελέγχου στην Αμερική θα αποτελέσουν παρελθόν.

Σύμφωνα με το Sputnik, o Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι ο εξελιγμένος υπερηχητικός πυραύλος Ζίρκον θα έχει ταχύτητα 9 Mach (11.000 χλμ/ώρα) και εύρος πτήσεων άνω των 1.000 χιλιομέτρων.

Συμπλήρωσε ότι ο πυραύλος έχει σχεδιαστεί για θαλάσσιους μεταφορείς, υποβρύχια και πλοία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ήδη κατασκευαστεί αλλά και όσων βρίσκονται υπό κατασκευή.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες πίστευαν ότι λόγω της μεγάλης απόστασης από τη Ρωσία, σε περίπτωση αντίδρασης από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, τα κέντρα αυτά θα παρέμεναν απρόσιτα για τα όπλα μεγάλης εμβέλειας», αναφέρει ο Κμίροφ αλλά υπογραμμίζει, σύμφωνα πάντα με το Sputnik:

«Ο αριθμός των σκαφών και υποβρυχίων, εξοπλισμένων με πυραύλους Ζίρκον, που αναπτύσσονται δυτικά του Ατλαντικού Ωκεανού και του ανατολικού τμήματος του Ειρηνικού Ωκεανού, μπορεί να είναι δύο έως τρία πλοία σε κάθε κατεύθυνση, εξοπλισμένα με περίπου 40 πυραύλους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα προαναφερθέντα κέντρα θα χτυπηθούν επιτυχώς».

Άλλωστε και ο Πούτιν χθες είπε πως οι ρωσικοί πύραυλοι θα χτυπήσουν τα κέντρα αποφάσεων σχετικά με τους πυραύλους που εγκαθίστανται στην Ευρώπη.














ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...