ΕΚΤΑΚΤΟ: Θρίλερ στον αέρα ! Ένοπλος κρατά 76 ομήρους σε πτήση της Aeroflot !


Αναγκαστική προσγείωση σε πόλη της Σιβηρίας έκανε πτήση της Aeroflot με προορισμό την Μόσχα. Η αναγκαστική προσγείωση έγινε αφού ένοπλος απαιτούσε να κατευθυνθεί στο Αφγανιστάν. Στο αεροπλάνο είναι 69 επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος.

Η πτήση της Aeroflot από την πόλη Σουργκούτ της Σιβηρίας προς την Μόσχα αναγκάστηκε να προσγειωθεί 240 χιλιόμετρα πριν φτάσει στον προορισμό της. Ένοπλος ζητούσε να κατευθυνθεί στο Αφγανιστάν. Η πτήση SU1515 προσγεθιώθηκε στην πόλη Khanty-Mansiysk. Στο αεροπλάνο, ένα Boeing 737 είναι 75 επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax ο άνδρας είναι ψυχικά διαταραγμένος και έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν γιατί ήταν μεθυσμένος. Τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να πείσουν τον ένοπλο ότι το αεροπλάνο χρειαζόταν ανεφοδιασμό.



Το ρωσικό δίκτυο РЕН δημοσίευσε τη φωτογραφία του ενόπλου !











ΠΗΓΗ: crashonline.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...