Στο φως βγαίνουν σήμερα έγγραφα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για αναστολή πραγματισμένων κατεδαφίσεων σε αυθαίρετα !


Πιο συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία μέσω του τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του κόμματος, Κώστα Σκρέκα, αποκάλυψε έγγραφα-φωτιά σύμφωνα με τα οποία στην κυβέρνηση που τώρα φωνάζουν για τα αυθαίρετα, επί 3,5 ανέβαλλαν συνολικά 1.639 αποφάσεις κατεδαφίσεων.

Είναι ενδεικτικό πως σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις το 2015 δύο διαφορετικοί υπουργοί Εσωτερικών, ο Νίκος Βούτσης και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, είχαν παρέμβει ζητώντας αναστολή των κατεδαφίσεων σε περιοχές της Αν.Αττικής όπως η Λούτσα και η Αρτέμιδα!

Η τραγωδία στο Μάτι και οι βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης άλλαξαν την γραμμή του Μαξίμου κατά 180 μοίρες, ξεχνώντας μάλιστα σε μεγάλο βαθμό αυτά που οι ίδιοι έκαναν μόλις πριν μερικά χρόνια.

Έτσι η περιβόητη…μάχη με το «παλιό» και η σύγκρουση με τα «μεγάλα συμφέροντα» είναι ένα επιχείρημα που εμπράκτως πάει…περίπατο.

Δείτε τα έγγραφα που έβγαλε στο φως η ΝΔ με τις υπογραφές των Παναγιώτη Κουρουμπλή και Νίκου Βούτση και ακολούθως τις δηλώσεις του τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ, Κώστα Σρέκα:



«Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες μια ακόμη προσπάθεια του κ. Τσίπρα και να αποποιηθεί τις τραγικές ευθύνες που φέρει για την τραγωδία στο Μάτι, προσπαθώντας να παραπλανήσει τον Ελληνικό Λαό, ότι για όλα φταίνε οι πολεοδομικές παραβάσεις και οι αυθαιρεσίες που έλαβαν χώρα σε παρελθόντα χρόνο.

Στο σχέδιο παραπλάνησης και εντυπωσιασμού του κ. Τσίπρα εντάσσεται και η κατάθεση τροπολογίας δήθεν για την επίσπευση των κατεδαφίσεων των αυθαιρέτων κτισμάτων και κατασκευών από τον αρμόδιο Υπουργό, παρόλο που επί τρεισήμισι χρόνια υπάρχουν 1639 αμετάκλητες αποφάσεις κατεδάφισης στην Αττική, που έχουν κριθεί στον ανώτατο δικαστικό βαθμό και δεν εκτελούνται με ευθύνη της κυβέρνησης».



















ΠΗΓΗ: el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...