Ο «Οθωμανός αυτοκράτορας» φοβάται μήπως τον δηλητηριάσουν !


Ποιες προφυλάξεις πήρε κατά την παραμονή του στη Βάρνα !

Λεπτομέρειες από το ταξίδι του Ταγίπ Ερντογάν στη Βάρνα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Μουσταφά Χος και αναδημοσιεύουν τα tourkikanea.gr.

O δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως στη Βουλγαρία υπήρξαν αντιδράσεις και διαδηλώσεις για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου ο οποίος φοβούμενος για τη ζωή του, παίρνει μαζί του στα ταξίδια του στρατιές από… δοκιμαστές φαγητών, που δοκιμάζουν πρώτοι τα φαγητά του!

«Τα φιλικά στον Ερντογάν ΜΜΕ θα περιγράψουν την σύνοδο Τουρκίας/Ε.Ε. ως μια κατάκτηση αλλά εγώ ας γράψω ποια είναι η αλήθεια» ανέφερε ο Μουσταφά Χος στον λογαριασμό του στο Τουίτερ.

«Στην Βουλγαρία υπάρχουν διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν. Στην Βάρνα και στον περίγυρο υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αλλά παρόλα αυτά αναρτήθηκε πανό που γράφει «Ερντογάν είσαι ανεπιθύμητος».

Ο Ερντογάν υπάρχει και σε βουλγαρικές εφημερίδες. Αυτήν την είδηση όμως δεν την βρίσκεις πουθενά στην Τουρκία. Διότι είναι πολύ περίεργες οι λεπτομέρειες.

Εφημερίδα ερεύνησε τον λόγο για τον οποίο ο Ερντογάν μετέβη με δύο αεροπλάνα. Η εφημερίδα γράφει πως ο Ερντογάν επειδή φοβάται πως θα τον δηλητηριάσουν στα ταξίδια του, μεταφέρει και ειδική ομάδα δοκιμαστών φαγητών. Η εφημερίδα γράφει πως η πρώτη δουλειά αυτής της ομάδας είναι να δοκιμάζουν πρώτοι αυτοί τα φαγητά που θα φάει ο Ερντογάν».




















ΠΗΓΗ: crashonline.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...