Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας ! Επιβλητικές εικόνες από το Σύνταγμα !


Ολοκληρώθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Παρόντες επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων και σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της χώρας.

Ένα επετειακό άρμα Leopard 1A5, που άνοιξε ως σημαιοφόρο τη φετινή παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων της 25ης Μαρτίου.

Το άρμα φέρει έναν εντυπωσιακό διάκοσμο που συνδυάζει το Εθνικό μας Σύμβολο και τα Εμβλήματα του ΓΕΣ και του Όπλου των Τεθωρακισμένων, στέλνοντας ένα μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας, ενότητας και αμυντικής υπεροχής προς κάθε κατεύθυνση.

Το άρμα βάφτηκε από ομάδα εθελοντών της Ένωσης IPMS Hellas με βάση τα σχέδια που πρότεινε, κατόπιν πολύ συγκεκριμένων οδηγιών του ΓΕΣ/ΔΙΤ και έγκρισής τους από την Ιεραρχία, έπειτα από πρόσκληση τους.



















Φωτογραφίες από τους κανιοβολισμούς στον Λυκαβηττό

Το πυροβολικό τίμησε έτσι την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, με τις φωτογραφίες από το σημείο και την στιγμή του πυρ, να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Δείτε τις εικόνες:





























ΠΗΓΗ: pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...