Ποινική δίωξη σε βάρος του Λεωνίδα Μπόμπολα για ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ !


Η κατηγορία της δωροδοκίας υπαλλήλων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, απαγγέλθηκε σε βάρος του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα και δυο ακόμα προσώπων που συνδέονται με την εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ (ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατά 90%) από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά από την έρευνα που άρχισε από τις ελληνικές δικαστικές αρχές αμέσως μετά την απόρριψη αιτήματος έκδοσης του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο με κατηγορίες για μίζες προκειμένου η εταιρία συμφερόντων του να κερδίσει το διαγωνισμό για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην Πάφο.

Ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί με βάσει το ένταλμα των Κυπριακών αρχών οι οποίες του καταλόγιζαν κατηγορίες για απάτη, κλοπή από δημόσιους λειτουργούς, παράβαση του νόμου περί εσόδων, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, συνωμοσία για καταδολίευση.

Το συμβούλιο εφετών ωστόσο είχε απορρίψει το αίτημα έκδοσης της Κύπρου θεωρώντας ότι αν τελέστηκε το αδίκημα της δωροδοκίας, η χώρα τέλεσης του είναι η Ελλάδα και ο κατηγορούμενος πρέπει να δικαστεί εδώ.











ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !



ΠΗΓΗ: voicenews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...