ΒΟΜΒΑ ! Οι Τούρκοι ανακάλυψαν σχέδιο του ΝΑΤΟ για «κατοχή» της Τουρκίας ! Οι Ρώσοι ειδοποίησαν τον Ερντογάν !


Συγκλονιστικά γεγονότα έρχονται στο φως από τουρκική εφημερίδα , για «υποχθόνιο σχέδιο του ΝΑΤΟ που είχε στόχο την μεταφορά χιλιάδων ανδρών της συμμαχίας σε τουρκικό έδαφος με πρόσχημα τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, στα χνάρια της αποστολής δυνάμεων σε Βαλτική, Α.Ευρώπη, Βαλκάνια και Γερμανία.

Στις χώρες αυτές έχουν συγκεντρωθεί νατοϊκές μονάδες οι οποίες στην ουσία «ελέγχουν και κατέχουν» πλέον τις χώρες αυτές».

Ο Τούρκος ειδικός Okan Müderrisoğlu ανέφερε αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα για τις σχέσεις Τουρκίας-ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ, σύμφωνα με το ίδιο έχει την υποχρέωση να εξηγήσει ανοιχτά και με διαφάνεια τι είδους ρυθμίσεις και επιθετικά σχέδια είχε, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας.

«Πού βρίσκονταν και που βρίσκεται σήμερα η Τουρκία στα σχέδια άμυνας του ΝΑΤΟ;

Ποια θα μπορούσε να είναι η πηγή απειλών για την Τουρκία και από πού θα μπορούσε να προέλθει;

Σε μια τέτοια περίπτωση, ήταν η Τουρκία στα σχέδια της αποκαλούμενης «ζώνης ασφαλείας» του ΝΑΤΟ;

«Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια μιας πτέρυγας του ΝΑΤΟ, η χώρα μου η Τουρκία θα αποτελούσε την πρώτη γραμμή άμυνας. Υπάρχει ένα έγγραφο της συμμαχίας που αναφέρει τα σχέδια για το θέμα της άμυνας της Τουρκίας καθώς και πόσα στρατεύματα του ΝΑΤΟ θα μεταφέρονταν εκεί», δηλώνει ο ίδιος οργισμένος .

«Οι στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ αποτελούν ένα καμουφλάζ σχεδίου κατοχής όσον αφορά την Τουρκία;

Θα ήθελα να τονίσω το βαθμό στον οποίο τα ερωτήματα αυτά έχουν πέσει στην αντίληψη μας… Το ΝΑΤΟ εξακολουθεί όντως να εκφράζει νόημα και αξία στις κοινές πολιτικές ασφαλείας για την Τουρκία;», καταλήγει ο ίδιος.

Οι πληροφορίες του περιβάλλοντος του Ερντογάν μιλούν για νατοϊκό σχέδιο κατάληψης της χώρας μέσω ενός σχεδίου μετατροπής της χώρας σε «προκεχωρημένου φυλακίου» της συμμαχίας στα πλαίσια , υποτίθεται του πολέμου κατά του ISIS , αλλά στην ουσία αφορούσαν σχέδια περικύκλωσης της Ρωσίας.

Όπως έπραξε το ΝΑΤΟ στις χώρες της Βαλτικής, στην Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, έτσι και στην Τουρκία είχε προβλεφθεί η αποστολή μεγάλου αριθμού δυνάμεων οι οποίες σταδιακά θα αναλάμβαναν τον έλεγχο της χώρας είτε μέσου πραξικοπήματος, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο , για την υλοποίηση των σχεδίων της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Το σχέδιο το «σφύριξαν» οι Ρώσοι στον Ερντογάν για το δικό τους συμφέρον, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος κατανόησε «βαθιά» το τι ακριβώς θα ελάμβανε χώρα στην τουρκική επικράτεια.

Επισημαίνουμε ότι η αρχή μετακίνησης δυνάμεων του ΝΑΤΟ είχε γίνει με την αποστολή Γερμανικών , αμερικανικών και ολλανδικών δυνάμεων μαζί με τους πυραύλους patriot, καθώς και με την μεταστάθμευση αεροσκαφών στην βάση του Ιντσιρλίκ .

Για αυτό το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει δημόσια με κυβερνητική υποστήριξη σχέδιο εξοβελισμού του ΝΑΤΟ από την τουρκική κοινωνία, με διαδηλώσεις, δηλώσεις οι οποίες σιγά-σιγά θα γιγαντωθούν ακόμα πιο πολύ θυμίζοντας Τεχεράνη το 1979 .

Και για αυτό ο Ερντογάν δεν πρόκειται να κάνει …πίσω με τίποτα.

Δεν θα πρέπει με τίποτα να ξεχνάμε ότι οι ίδιοι Τούρκοι αναφέρουν συνεχώς, ότι πίσω από όλα τα πραξικοπήματα στην Τουρκία ευρίσκονταν το ΝΑΤΟ μετά το 1952.

Προφανώς πρόσκειται για έναν αδυσώπητο πόλεμο του Ισλαμιστή Ερντογάν με την δύση και τις ΗΠΑ , για την απόκτηση του πραγματικού ελέγχου της χώρας και της μετατροπής της σε περιφερειακή δύναμη, με χαρακτηριστικά Οθωμανικής περιόδου.

Το τι θα γίνει στο τέλος είναι γνωστό μιας και οι Τούρκοι πρόκειται να πληρώσουν όλα τα εγκλήματα τους κατά της ανθρωπότητας , με δύο τουλάχιστον μεγάλες γενοκτονίες, ( αρμενική και ποντιακή) και εκατοντάδες άλλες σχετικά «μικρότερες» κατά του ελληνισμού και των Κούρδων διαχρονικά.















ΠΗΓΗ: sahiel.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...