ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ το ΣΧΕΔΙΟ «ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ» των ΗΠΑ από ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ !


Οι ΗΠΑ έχουν «εισβάλλει» στην Ευρώπη- ως κατάλοιπο της συνεργασίας κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου- και έχουν καταφέρει να διαμορφώσουν το εμπόριο και την οικονομία.

Μέσω του ΝΑΤΟ, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να ελέγχουν και να ασκούν πίεση σε χώρες εντός της ευρωπαϊκής ηπείρου, «κλείνοντας» την πόρτα σε Ρωσία και Κίνα, οι οποίες οικονομικά ήταν αποδυναμωμένες, αφήνοντας τις απομονωμένες από τις εξελίξεις. Ωστόσο, οι δυο χώρες, πρώτα η Ρωσία και έπειτα η Κίνα, καταφέρνουν να αναπτυχθούν και πλέον, θέλουν κομμάτι της πίτας.

Το τελευταίο διάστημα κάτι φαίνεται ότι έχει αλλάξει, καθώς το Πεκίνο με την πρωτοβουλία του «Δρόμου του Μεταξιού», που υποστηρίζεται προς το παρόν από τη Ρωσία, είναι έτοιμο να ανακάμψει την ξέφρενη, επεκτατική πορεία της Δύσης στην Ευρώπη. Ρωσία και Κίνα συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό στόχο, τις ΗΠΑ.

Η Ευρωπαϊκή ήπειρος ενεργειακά έχει κατακτηθεί από τη Ρωσία και τώρα, οι Κινέζοι θέλουν να την κατακτήσουν εμπορικά.

Ο απώτερος στόχος της ατζέντας του Δρόμου του Μεταξιού είναι να μετατοπίσει το κέντρο του παγκόσμιου εμπορίου και της εξουσίας. Εντούτοις, με την πορεία αυτή, το σχέδιο πρέπει να διασφαλίσει ότι η Ευρασία και η Αφρική συμμετέχουν στην αυξανόμενη ευημερία, προκειμένου να καλύψουν τις τεράστιες δυνατότητες των αγορών και των οικονομιών τους.

Αν το σχέδιο φτάσει στην καρδιά του, αυτό που θα δούμε στις επόμενες δεκαετίες θα είναι ανατρεπτικό. Οι τεράστιοι πληθυσμοί που κάποτε είχαν βρεθεί σε κατάσταση φτώχειας και απομόνωσης θα αποτελέσουν τελικά βασικούς κόμβους της παγκόσμιας οικονομίας. Στο μέλλον, όχι μόνο η Κίνα και η Ρωσία θα αμφισβητήσουν την οικονομική δύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά θα είναι χώρες όπως το Ιράν, η Νιγηρία και το Πακιστάν που θα προκαλέσουν την οικονομική κρίση της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η απομόνωση των ΗΠΑ, προφανώς και δεν είναι απόλυτη. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν επιθυμεί να συμβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην άμυνα της ηπείρου, έχει όμως οικονομικά συμφέροντα και δεν μπορεί να απομακρυνθεί. Αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να εκμεταλλευτεί τις ισχυρές συμμαχίες και την παγκόσμια επιρροή, έτσι ώστε να διαπραγματευθεί αποτελεσματικά τόσο με την Κίνα όσο και με τη Ρωσία, για να αποκτήσει πρόσβαση σε νέες αγορές.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι και επιχειρηματίας, οπότε το συμφέρον του είναι να έχει και αυτός ένα κομμάτι από την πίτα- έστω αν είναι μικρό- παρά να μην έχει τίποτα.











ΠΗΓΗ: voicenews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...