Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί και την Βρετανία ! Θα έχει άσχημο τέλος αν συμμετάσχει στις στρατιωτικές ασκήσεις των ΗΠΑ !


Η Πιονγιάνγκ έχει εξαπολύσει μέχρι τώρα πολλές απειλές κατά της Ουάσινγκτον, αλλά φαίνεται ότι τώρα στρέφει την προσοχή της και τους συμμάχους των ΗΠΑ!

Η Βρετανία «αντιμετωπίζει άσχημο τέλος» αν συμμετέχει στις στρατιωτικές ασκήσεις των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας, προειδοποίησε η Βόρεια Κορέα, καθώς η ένταση γύρω από την πιθανότητα χρήση πυρηνικών από το ασιατικό κράτος, συνεχίζει να αυξάνεται.

«Προειδοποιούμε πολύ σοβαρά όχι μόνον τις ΗΠΑ και την ομάδα μαριονετών της, αλλά και τους δορυφόρους της περιλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας, που επωφελούνται από τις πολεμικές ασκήσεις κατά του Βορρά ότι θα αντιμετωπίσουν ένα αξιοθρήνητο τέλος αν εμπλακούν σε αυτές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κρατικό πρακτορείο KCNA, επίσημο όργανο του καθεστώτος.

Τα γυμνάσια με ονομασία Προστάτες της Ελευθερίας των Ούλτσι, άρχισαν τη Δευτέρα και θα γίνονται μέχρι το τέλος του μήνα. Η Βρετανία δεν συμμετέχει επί του παρόντος στις στρατιωτικές ασκήσεις, σύμφωνα με το RT.

Η Σεούλ και η Ουάσινγκτον αναφέρουν ότι οι ασκήσεις αποτελούν ευκαιρία για τους συμμάχους να βελτιώσουν τις αμυντικές τους ικανότητες, αλλά η Πιονγκγιάνγκ τις καταδικάζει συστηματικά ως πρόβα για πόλεμο κατά της Βόρειας Κορέας.














ΠΗΓΗ:  hellas-now.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...