ΗΧΟΥΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ! Ένα βήμα πριν το 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ! Δεν αστειεύεται η Ρωσία !


Μπορεί οι Αμερικανοί να ισχυρίζονται ότι το χτύπημα στη Συρία ήταν ένα σαφές μήνυμα στον Άσαντ για να μην ξαναχρησιμοποιήσει χημικά όπλα και να αποθαρρύνει τις περαιτέρω ωμότητες στον εμφύλιο αυτό πόλεμο αλλά και μήνυμα στην παγκόσμια κοινότητα ότι δεν μπορούν να γίνονται θύματα οι άμαχοι, ωστόσο,η Ρωσία δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την κίνηση αυτή.

Ο Μεντβέντεφ προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι το χτύπημα στη Συρία είναι χτύπημα σε ανεξάρτητη χώρα, σύμμαχο της Ρωσίας και το Κρεμλίνο έστειλε το μήνυμα ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από πόλεμο.

Την ίδια σκληρή γραμμή κράτησε η Ρωσία και εντός του ΟΗΕ. 

Η Ρωσία μάλιστα για να δείξει τη δυσαρέσκιά της αλλά και για το ότι είναι έτοιμη για όλα έστειλε επειγόντως πλοίο κοντά στα Αμερικανικά πλοία από τα οποία εκτοξεύθηκαν οι τόμαχοκ.
















ΠΗΓΗ: crashonline.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...