ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ! Τούρκοι χάκαραν δεκάδες λογαριασμούς στο twitter με hashtag «Ναζί Γερμανία» & «Ναζί Ολλανδία» !


Ήταν θέμα χρόνου να γίνει τέτοια επίθεση μετά την άγρια κόντρα και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που εξαπολύει καθημερινά ο Ερντογάν κατά της Γερμανίας και την Ολλανδίας. Έτσι, υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου χάκαραν πολλούς λογαριασμούς διεθνών οργανισμών και ΜΜΕ στο twitter.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η εκλογική διαδικασία στην Ολλανδία, η πρώτη από τις τρεις κρίσιμες που θα ζήσει η Ευρώπη τους επόμενους μήνες, υποστηρικτές του Ερντογάν χάκαραν δεκάδες λογαριασμούς στο twitter, βάζοντας το σύμβολο της σβάστικας και κατηγορώντας Γερμανούς και Ολλανδούς ως ναζί!

Ανάμεσα στους λογαριασμούς που δέχτηκαν την κυβερνοεπιθέσεις από ομάδα χάκερ που στηρίζει τον Ερντογάν και την τουρκική κυβέρνηση, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι οι λογαριασμοί στο twitter της Διεθνούς Αμνηστίας, της Unicef USA, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του υπουργείου Υγείας της Βρετανίας, του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας, του Reuters στην Ιαπωνία, του Forbes, του BBC Βόρειας Αμερικής.












ΠΗΓΗ: crashonline.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...