ATHENS

ΠΡOΚΛΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ του Πάπα Φραγκίσκου !


Σε μία επιστολή η οποία φέρει την ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου,ο Πάπας Φραγκίσκος επαινεί και μάλιστα δημόσια, την οργάνωση PICO - PeopleImproving Communities through Organizing – (Άνθρωποι Βελτιώνουν τις Κοινότητες μέσω Οργάνωσης),η οποία υποστήριξε και την εκδήλωση που οργανώθηκε από το Βατικανό και ονομαζόταν «Παγκόσμια Συνάντηση Λαϊκών Κινημάτων».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Θα ήθελα επίσης να επισημάνω το έργο που έγινε από το Εθνικό Δίκτυο PICO και τις οργανώσεις που προωθούν αυτή τη συνάντηση. Έμαθα ότι PICO σημαίνει " Άνθρωποι Βελτιώνουν τις Κοινότητες μέσω Οργάνωσης".

 Τι μεγάλη σύνθεση της αποστολής των λαϊκών κινημάτων: να εργαστείτε σε τοπικό επίπεδο, πλάι-πλάι με τους γείτονές σας, οργανώνοντας τους εαυτούς σας, για να κάνετε τις κοινότητές σας να ευδοκιμήσουν».

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί πως ο Σόρος χρηματοδοτούσε,μαζί με άλλους οργανισμούς και την PICO προκειμένου να επηρεάσει το Βατικανό υπέρ ορισμένων πολιτικών.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Σόρος έχει απλώσει τα δίχτυα του παντού και ως εκ τούτου οι υποστηρικτές του ειναι υπεράνω πάσης υποψίας.Έτσι κι αλλιώς έτσι λειτουργεί η παγκοσμιοποίηση,υπόγεια...









ΠΗΓΗ: voicenews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.