Άμυντική συμφωνία Ρωσίας- Κίνας !


Η Ρωσία και η Κίνα ήρθαν σε συμφωνία για την προμήθεια συστημάτων αεράμυνας S-400
μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi-35, αλλά και πυραυλικών συστημάτων επιφανείας, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, την Τρίτη.

« Η συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας σε στρατιωτικό και τεχνολογικό επίπεδο συνεχίζει να εξελίσσεται θετικά. Έχουμε συνεχείς επαφές και έχουμε επιτύχει ήδη την πώληση των αντιαροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400, την πώληση του, πολλαπλού ρόλου, μαχητικού αεροσκάφους Sukhoi-35 και πυραυλικών συστημάτων επιφανείας." δήλωσε ο Σοϊγκού κατά την έναρξη του Εθνικού φόρουμ με θέμα τις διεθνής σχέσεις στο στρατιωτικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Είναι ένα ακόμα σημάδι των πολύ καλών διμερών σχέσεων ου έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Ρωσίας και Κίνας. Ας μην ξεχνάμε την αντίδραση της Ρωσία στην μετακίνηση των Κινεζικών πυραύλων λίγες εβδομάδες πρίν, στο κινεζικό ενδιαφέρον για το ρωσικό ελικόπτερο Mi-8 Και την συνεργασία τους στο θέμα της αντιπυραυλικής ασπίδας στην χερσόνησο της Κορέας.










ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...