ATHENS

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ θέλει να μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ !Τα μικροκομματικά του παιχνίδια ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ !


Σκοτεινό και δυσοίωνο εμφανίζεται το μέλλον του κου Σόιμπλε και της Μερκελικής κυβέρνησης. Οι εκλογές που έρχονται στη Γερμανία και η δημοσκοπική άνοδος του κου Σουλτς πιέζουν τον κο Σόιμπλε και τον οδηγούν σε ακραίες θέσεις.

Ο κος Σουλτς μιλά ανοικτά για ανάγκη χαλάρωσης των πολιτικών λιτότητας από την πλευρά της Γερμανίας προς τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην Ελλάδα.

Ο κος Σόιμπλε βλέποντας πως πιέζεται προεκλογικά οδηγείται στα άκρα παρουσιάζοντας τον εαυτό του (στη γερμανική κοινή γνώμη) ως τον υπερασπιστή της γερμανικής αυτοκρατορίας.

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών θέλει να χρησιμοποιήσει το grexit ως σλόγκαν στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, δεδομένου ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γερμανών ψηφοφόρων «αρρωσταίνει» στην ιδέα της συνέχισης του ελληνικού προγράμματος.

Βλέπουμε πως η χώρα μας είναι δέσμια όχι μόνο των μνημονίων αλλά και των ‘ορέξεων’ του εκλογικού σώματος μίας άλλης χώρας…









ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.