ΕΚΔΟΘΗΚΕ Ο «ΕΛ ΤΣΑΠΟ»: Στις ΗΠΑ από το Μεξικό ο βαρώνος των ναρκωτικών !


Το κομβόι αστυνομικών οχημάτων που εκτιμάται ότι μεταφέρει το βαρόνο ναρκωτικών Χοακίν Γκουζμάν, που είναι γνωστός ως “Ελ Τσάπο” έφτασε στην ομοσπονδιακή φυλακή της Νέας Υόρκης το βράδυ της Πέμπτης (τοπική ώρα).

Ο αρχηγός του μεγαλύτερου καρτέλ στη χώρα, της περιοχής Σιναλόα, συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο μετά την απόδρασή του από φυλακή υψίστης ασφαλείας. Οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει την έκδοση του βαρώνου των ναρκωτικών, προκειμένου να δικαστεί για τα εγκλήματά του.

Η έκδοσή του είχε προαναγγελθεί από τον κομμισάριο εθνικής ασφαλείας Ρανάτο Σάλες, που τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι «περιμένουμε την έκδοση του Γκούζμαν τον Φεβρουάριο, ή νωρίτερα».

 Ο εκπρόσωπος, ωστόσο, του Μεξικανού εμπόρου ναρκωτικών, Χοσέ Ρεφούτζιο Ροντρίγκεζ, τόνισε ότι «αυτό δεν μπορεί να ισχύει, διότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα και η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί».








ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...