Ισραηλινοί: Η Ρωσία θα κατακτήσει την Τουρκία και θα κατέβει προς Ισραήλ !


Παρότι, οι σχέσεις μεταξύ του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Benjamin Netanyahu, μοιάζουν φιλικές, σχολιάζει το ισραηλινό μέσο ενημέρωσης «Breaking Israel News», ένα πρόσφατα ανακαλυφθέν κομμάτι μίας «προφητείας» 400 ετών αναφέρει πως οι προθέσεις της Ρωσίας απέναντι στο Ισραήλ, πριν την εμφάνιση του «Μεσσία», ενδεχόμενα είναι επιθετικότερες απ’ όσο περιμένει κανείς.

Η «προφητεία», η οποία αποδίδεται στον Elijah ben Solomon Zalman, γνωστό και ως Vilna Gaon, τον κορυφαίο ακαδημαϊκό της Τορά τον 18ο αιώνα αναφέρει:

«Όταν τα πλοία του Βασιλείου της Ρωσίας περάσουν τα Στενά του Βοσπόρου, πρέπει να βάλουμε τα σαββατιάτικά μας ρούχα, γιατί αυτό σημαίνει πως η έλευση του Μεσσία είναι πολύ κοντά».

Ο Ραβίνος Yekutiel Fisch, συγγραφέας του Καμπαλιστικού βιβλίου «Τα μυστικά του Ηλεκτρισμού» απέδωσε την αυθεντική «προφητεία» στον Samson ben Pesah Ostropoli, ο οποίος σκοτώθηκε σε πογκρόμ στην Πολωνία το 1648. Στο βιβλίο του «Το Στρατόπεδο του Δαν» ο Ostropoli έκανε τον ίδιο ισχυρισμό για «την Ρωσία, η οποία θα κατακτήσει την Τουρκία».

Ωστόσο σε αντίθεση με την «προφητεία» που αποδίδεται στον Gaon, η αυθεντική, όπως αναφέρεται, «προφητεία» του Ostropoli προσθέτει πως η Ρωσία θα το πράξει αυτό, με στόχο να κατέβει στο Ισραήλ και να το κατακτήσει.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στον παρ’ ολίγον πόλεμο που πήγε να ξεσπάσει το 2015 μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, εξαιτίας της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους αλλά και στην έντονη ρωσική παρουσία στην Συρία κοντά στο κράτος του Ισραήλ.

Ο καθηγητής Efraim Inbar του Begin-Sadat Center for Strategic Studies, μιλώντας στο Breaking Israel News, ανέφερε πως οι διπλωματικές σχέσεις Ρωσίας-Ισραήλ ίσως να μην είναι τόσο θερμές όσο παρουσιάζονται.

«Πρέπει να τονιστεί πως η Ρωσία συμμαχεί με το Ιράν, στηρίζει την Hezbollah και έχει σχέσεις ακόμα και με την Χαμάς»¸τονίζει μεταξύ άλλων ο καθηγητής.

Στην πολιτική, σαφώς, έχουμε να κάνουμε με συμφέροντα και η όποια κάθοδος της Ρωσίας στο Ισραήλ θα έχει την στήριξη της Παλαιάς Τάξης, η οποία θα επιδιώξει ενδεχόμενα να εμποδίσει την ανακήρυξη του «Μεσσία» της Νέας Τάξης σε παγκόσμιο ηγέτη.







ΠΗΓΗ: sahiel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...