Κρατική παρέμβαση για τα τζάκια με το καλημέρα του 2017 !


Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο πλαίσιο της Ατζέντας 21,έκανε σύσταση στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου να αποφεύγουν έως και την Τρίτη να ανάβουν τζάκια, θερμάστρες στερεών καυσίμων και βιομάζας.

Ως αφορμή παρουσιάστηκε πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την Δευτέρα και την Τρίτη πως στην Αττική θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες (άπνοια και θερμοκρασιακή αναστροφή) που ευνοούν την συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια.

Έτσι, σε μία περίοδο τσουχτερού κρύου, συνιστάται στους πολίτες του λεκανοπεδίου η αποφυγή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας και παρακαλούνται μάλιστα θερμά για την θετική τους ανταπόκριση στην σύσταση αυτή.

Θα έρθει καιρός που αστυνομικοί θα εξετάζουν αν οι πολίτες συμμορφώνονται στις συστάσεις του κράτους;








ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...