Κρυβόταν επί ώρες για να αποφύγει την σύλληψη: Την λυπήθηκαν και έληξαν το αυτόφωρο 12 ώρες νωρίτερα !


Λυτοί και δεμένοι έπεσαν επάνω στις αρχές, προκειμένου να σώσουν την Τατιάνα Στεφανίδου από την Δικαιοσύνη.

Από εχθές το απόγευμα η γνωστή συκοφάντρια της Χρυσής Αυγής κρυβόταν στα στούντιο του “E” σαν το ποντίκι, περιμένοντας να παρέλθει το αυτόφωρο.

Παράλληλα σύσσωμα τα κόμματα του Μνημονίου και της δυστυχίας των Ελλήνων, είχαν εκδώσει δελτία Τύπου και προσπαθούσαν να επηρεάσουν προς χάριν της εν λόγω παρουσιάστριας, ενώ και η ίδια παρακαλούσε τον Εισαγγελέα να την αφήσει νωρίτερα.

Τελικώς βρέθηκε εισαγγελικός λειτουργός και την λυπήθηκε έτσι εδώ και λίγα λεπτά το αυτόφωρο έληξε, 12 ώρες νωρίτερα, οπότε η δίωξή της πλέον πηγαίνει με την κανονική διαδικασία. Τελικώς από ό,τι φαίνεται όλοι οι πολίτες είναι «ίσοι» ενώπιον του νόμου, μόνο που κάποιοι είναι... πιο «ίσοι».

Τώρα πλέον θα μπορέσει να εμφανιστεί και να συνεχίσει την προπαγάνδα της και τις συκοφαντίες της, οπότε η Χρυσή Αυγή επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαίωματός της.








ΠΗΓΗ: sahiel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...