Η ΜΟΣΧΑ απειλεί με ΠΥΡΗΝΙΚΑ ! Η μάχη θα δοθεί στο ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ !


«Εμείς έχουμε έτοιμα τα οπλικά συστήματα μας συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών όπλων σκοπεύοντας οποιοδήποτε χώρα της συμμαχίας τολμήσει να μας απειλήσει» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν συμπληρωματικά στην προειδοποίηση Ρώσου γερουσιαστή πως όποια χώρα του ΝΑΤΟ απειλήσει τη Ρωσία θα αποτελέσει στόχος.

Ο εκπρόσωπος τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ακόμα: «οι Ρώσοι γερουσιαστές έχουν το δικαίωμα της γνώμης τους, ακόμα και να αντιδρούν έντονα σε διεθνείς εκδηλώσεις, με την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ρωσικά σύνορα και την επέκταση των στρατιωτικών υποδομών του ΝΑΤΟ».

Δημοσιεύματα θελουν το Ηνωμένο Βασίλειο να στέλνει150 τεθωρακισμένα και 800 στρατιώτες βορειοανατολικά της Πολωνίας κοντά στα σύνορα με το Καλίνινγκραντ.Επί του θέματος σχολίασε o Ρώσος βουλευτής λέγοντας:«Εμείς θα έχουμε ως στόχο με τα όπλα μας συμπεριλαμβανομένων και των πυρηνικών σε κάθε θέση του ΝΑΤΟ»

Ο Ρώσος γερουσιαστής Franz Klintsevich δήλωσε ακόμα: «Σε απάντηση των επιθετικών ενεργειών του ΝΑΤΟ, και των προσπαθειών της συμμαχίας να περικυκλώσει την Ρωσία , θα υπάρξει μια σκληρή και ξεκάθαρη απάντηση από την πλευρά της Ρωσίας».






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...