ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ! ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !


ΤΑΚΙΜΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις των Wikileaks! Αποκαλύπτουν την πραγματικό βαθμό συνεργασίας μεταξύ των γερμανικών και των αμερικανικών υπηρεσιών κατασκοπείας, εκτροχιάζοντας τις ελπίδες της Άνγκελα Μέρκελ να συνεχίσει την κυριαρχία της τσην ΕΕ, όπως αναφέρει ο Julian Assange!

Σε 90GB περιέχονται σχεδόν 2.500 άκρως απόρρητα έγγραφα, που ήρθαν σήμερα στη δημοσιότητα από την αποκαλυπτική ιστοσελίδα, που ρίχνει φως στη σκοτεινή σχέση μεταξύ της γερμανικής Bundesnachrichtendienst (BND) και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA).

Σύμφωνα με το Wikileaks μεταξύ αυτών περιέχονται διοικητικά έγγραφα, αλληλογραφία, συμφωνίες και αντιδράσεις του Τύπου. Τα αρχεία που διέρρευσαν δόθηκαν για έρευνα σε γερμανική κοινοβουλευτική ομάδα το περασμένο έτος, με τη συμμετοχή πολλών αξιωματούχων. Σχολιάζοντας την πρόσφατη έκδοση των διαβαθμισμένων εγγράφων, ο Assange ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσαν να ανατρέψουν την υπεροχή της Γερμανίας εντός της ΕΕ.

«Η συλλογή αυτών των στοιχείων αποδεικνύουν ότι η έρευνα έχει χρησιμοποιήσει τα έγγραφα από τον κ [Edward] Snowden και όμως τελικά αποδείχθηκαν πολύ δειλοί για να του επιτρέψουν να καταθέσει ως μάρτυρας. Η Γερμανία δεν μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο εντός της ΕΕ εάν οι δικές της κοινοβουλευτικές διαδικασίες είναι υποταγμένες στις επιθυμίες ενός κράτους εκτός της ΕΕ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το WikiLeaks αποκάλυψε το 2015 πως η NSA κατασκόπευε τη Γερμανία, και πώς η δική της υπηρεσία πληροφοριών BND Γερμανίας είχε στενή συνεργασία με την NSA για να κατασκοπεύει υπαλλήλους και εταιρείες ανά την Ευρώπη. Μετέπειτα αποκαλύψεις φέρεται να δείχνουν πώς στο στόχαστρο του δικτύου κατασκοπείας των ΗΠΑ ήταν οι πρώην πρόεδροι της Γαλλίας Ζακ Σιράκ και ο Νικολά Σαρκοζί, καθώς και ο νυν Φρανσουά Ολάντ.

Η συλλογή των εγγράφων περιέχει επίσης απόρρητες συμφωνίες μεταξύ της BND και της NSA, αλλά και πιο πρόσφατες λεπτομέρειες σχετικά με τη στενή συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών.

«Για παράδειγμα, ένα έγγραφο από την BND αναφέρει ότι εργαζόμενος της θα πρέπει να αναλάβει να χρησιμοποιήσει και να γράψει το λογισμικό για το XKeyscore, που αποτελεί σύστημα της NSA για την αναζήτηση και την ανάλυση των δεδομένων που συλλέγονται μέσω της μαζικής επιτήρησης. Ένας αριθμός εγγράφων δείχνουν πώς οι μυστικές υπηρεσίες έψαχναν συνεχώς να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τις κυβερνήσεις τους.»








ΠΗΓΗ: hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...