ΣΥΡΙΑ: Βομβάρδισαν την ρωσική πρεσβεία στη Δαμασκό !


Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι σήμερα το απόγευμα η ρωσική πρεσβεία στη Δαμασκό τέθηκε σήμερα εκ νέου υπό τον βομβαρδισμό των τρομοκρατών.

«Μια ρουκέτα που από ευτυχή σύμπτωση, δεν ανατινάχθηκε, έπεσε στην αυλή του συγκροτήματος των διοικητικών κτιρίων της ρωσικής πρεσβείας. 

Η δεύτερη έπεσε κοντά στο έδαφος της πρεσβείας. Πυροτεχνουργοί έχουν αναλάβει την εξουδετέρωση της ρουκέτας που δεν έσκασε. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.» ανέφερε το ανακοινωθέν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

« Οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στη ρωσική πρεσβεία στη Δαμασκό θα πρέπει να λάβουν την κατάλληλη αξιολόγηση και να καταδικαστούν έντονα από όλους εκείνους που είναι ουσιαστικά αντίθετοι με τις προκλήσεις και τις απειλές της τρομοκρατίας,« ανέφερε το Υπουργείο Εξωτερικών.







ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...