Ετοιμάζονται και στο Λονδίνο για τον πόλεμο των πόλεων;


Η πρωτεύουσα της Μ.Βρετανίας οχυρώνεται περιμένοντας κάτι "μεγάλο".

Οι αρχές του Λονδίνου ετοιμάζουν την απόλυτη οχύρωση της πόλης, η οποία στο άμεσο μέλλον θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο ακραία τρομοκρατικά χτυπήματα και όχι μόνο.

Αυτό διαμηνύουν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών που βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο οχύρωσης του Λονδίνου.

Με αφορμή την τρομοκρατία και την ισλαμική απειλή, οι αντιτρομοκρατικές αρχές της χώρας εκπονούν ένα εκτεταμένο σχέδιο προφύλαξης του κέντρου του Λονδίνου, το οποίο θα κορυφωθεί μέχρι το 2022.

Έως τότε τα μέτρα ασφαλείας θα αυξάνονται διαρκώς, στήνοντας ακόμη και μπλόκα της αστυνομίας.

Κάτι ανάλογο -φυσικά σε πολύ μικρότερη κλίμακα και με λιγότερα μέσα- έχει γίνει τη δεκαετία του 90', όταν ο IRA σκορπούσε τον τρόμο.

Οι αρχές κάνουν λόγο για έναν μεγάλο δακτύλιο υψίστης ασφαλείας πουθα περιλαμβάνει τους δρόμους ανάμεσα στη Λίβερπουλ Στριτ, την Τράπεζα της Αγγλίας και τη Φέντσερτς Στριτ και ουσιαστικά θα επικρατεί ο απόλυτος στρατιωτικός νόμος.

Φυσικά για την...ασφάλεια των πολιτών.








ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...