Η "ΠΑΓΙΔΑ" του Πλαστικού Χρήματος ! Επιπλέον φόρος 22% !


Έρχεται λοιπόν το πλαστικό χρήμα και μαζί με αυτό μία μεγάλη παγίδα.

Οι φορολογούμενοι για να έχουν αφορολόγητο θα πρέπει να συγκεντρώσουν συγκεκριμένο ποσό με βάση το εισόδημά τους, αν όμως δεν το καταφέρουν τότε θα φορολογούνται επιπλέον.

Ο επιπλέον φόρος θα είναι 22%. Δηλαδή, εάν κάποιος φορολογούμενος πρέπει να συγκεντρώσει το ποσό των 2.000 ευρώ και καταφέρει να συγκεντρώσει 1.500 ευρώ θα επιβαρυνθεί με επιπλέον φόρο της τάξης των 110 ευρώ.

Αυτή είναι η μια παγίδα. Μπορεί δηλαδή κάποιος να μην καταφέρει να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό. Υπάρχει όμως και δεύτερη παγίδα που έχει να κάνει με τον τρόπο υπολογισμού του ποσού που πρέπει να συγκεντρώσει κάθε φορολογούμενος.

Αυτό καθώς η εφορία υπολογίζει το τεκμαρτό εισόδημα και έτσι το ποσό που απαιτείται για δαπάνες με πλαστικό χρήμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο εάν υπάρχει θέμα ιδιοκατοίκησης, κατοχής ή απόκτησης ΙΧ κλπ.

Άντε και Καλά Χριστούγεννα να έχουμε…ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...