ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ! Ελληνικά κόμματα μπλεγμένα σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Τσάβες;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", εμπειρογνώμονες και βουλευτές ης αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα διεξάγουν έρευνες για υποθέσεις διαφθοράς του Ούγο Τσάβες στην Ευρώπη αλλά, και ειδικά, στην Ελλάδα.


Ο δημοσιογράφος Ιάσωνας Πιπίνης βρέθηκε στη Βενεζουέλα για να καταγράψει τις συνέπειες της πολιτικής και οικονομικής κρίσης και όπως αναφέρει, παράγοντες της χώρας δήλωσαν πως γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχουν χρηματοδοτήσεις σε κόμματα ή οργανώσεις ευρωπαϊκών χώρών, ανάμεσα τους και η Ελλάδα:

"Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Βουλής της Βενεζουέλας, Αλφόνσο Μαρκίνα, στη συνέντευξη που μου έδωσε υποστηρίζει πως στο μικροσκόπιο έχουν τεθεί καταγγελίες για πιθανή χρηματοδότηση πολιτικών οργανώσεων στην Ευρώπη και υποστηρίζει πως «στα 16 χρόνια που κυβερνάει το καθεστώς στη Βενεζουέλα, από τα 900 δισεκατομμύρια δολάρια που η εταιρία πετρελαίου εισέπραξε από τις πωλήσεις αργού, τα 450 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή τα μισά, χάθηκαν.

Έχουμε δει αυτό το είδος συναλλαγής σε άλλες περιοχές του κόσμου, συνεπώς δεν θα μας εκπλήξει αν διαπιστωθεί το ίδιο και για την Ελλάδα. Ας θυμηθούμε τις βαλίτσες με τα λεφτά που δόθηκαν στην πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Κίρχνερ, ας δούμε το σκάνδαλο που αυτή τη στιγμή ερευνάται στην Ισπανία με τη χρηματοδότηση του κόμματος PODEMOS από την επανάσταση του Ούγο Τσάβες. Αφού έχει συμβεί σε πολλές άλλες περιοχές του κόσμου γιατί να μη συμβεί και στην Ελλάδα; Αυτή είναι η μεγάλη ερώτηση".






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...