ΓΗ και ΥΔΩΡ δίνει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! Όλα για να κρατηθούν στην Εξουσία !


Ξεθωριάζουν όλο και περισσότερο οι ‘κόκκινες γραμμές’ της Κυβέρνησης. Με μία εντυπωσιακότατη κωλοτούμπα θα τα δώσουν όλα για να κλείσουν την αξιολόγηση και να πάρουν το ‘φιλί’ της πολιτικής τους ζωής.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Το ΔΝΤ θα εξακολουθεί να είναι μέρος του προγράμματος με την απαίτηση για πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 3,5% να επιτυγχάνεται με νέα δέσμη μέτρων. Μέτρα που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Φαίνεται πως ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να δώσει γη και ύδωρ να κλείσει η αξιολόγηση στις 5/12, να κριθεί το χρέος βιώσιμο και κάποια στιγμή στο μέλλον να μπούμε στην πιστοληπτική γραμμή του Ντράγκι ώστε επικοινωνιακά ο Τσίπρας να το παρουσιάσει ως τη μέγιστη επιτυχία του.

Μετά από αυτό ίσως και να προκηρύξει εκλογές όσο τα συστημικά ΜΜΕ θα παρουσιάζουν τον Τσίπρα ως σωτήρα της Ελλάδας.

Θα πληρώσει βέβαια ο λαός. Θα πληρώσει τα ευρώ, θα πληρώσει τις αστοχίες και τα λάθη του πολιτικού συστήματος.








ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...