ATHENS

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Στρατηγό του ΝΑΤΟ !


Θορυβημένο από τις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν για το Αιγαίο είναι το Μέγαρο Μαξίμου, που αναζητεί συμμάχους για να αντικρούσει τις προκλητικές αξιώσεις της Αγκυρας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός Αλέξης τσίπρας συναντήθηκε σήμερα στο Μεγαρο Μαξίμου με τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή Ευρώπης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ), Στρατηγό Κέρτις Σκαπαρότι.

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την έντονη ανησυχία του για τις πρόσφατες τουρκικές δηλώσεις, τονίζοντας ότι η ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή μπορούν να εξασφαλιστούν μόνο στη βάση του διεθνούς δικαίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης, οι περιφερειακές εξελίξεις σε θέματα ασφαλείας, ο ρόλος του ΝΑΤΟ, καθώς και η συμβολή του στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Παράλληλα, τονίστηκε η συμβολή της Ελλάδας στη σταθερότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή, με προσήλωση στις αρχές του διεθνούς δικαίου.








ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.