ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Στρατηγό του ΝΑΤΟ !


Θορυβημένο από τις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν για το Αιγαίο είναι το Μέγαρο Μαξίμου, που αναζητεί συμμάχους για να αντικρούσει τις προκλητικές αξιώσεις της Αγκυρας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός Αλέξης τσίπρας συναντήθηκε σήμερα στο Μεγαρο Μαξίμου με τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή Ευρώπης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ), Στρατηγό Κέρτις Σκαπαρότι.

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την έντονη ανησυχία του για τις πρόσφατες τουρκικές δηλώσεις, τονίζοντας ότι η ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή μπορούν να εξασφαλιστούν μόνο στη βάση του διεθνούς δικαίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης, οι περιφερειακές εξελίξεις σε θέματα ασφαλείας, ο ρόλος του ΝΑΤΟ, καθώς και η συμβολή του στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Παράλληλα, τονίστηκε η συμβολή της Ελλάδας στη σταθερότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή, με προσήλωση στις αρχές του διεθνούς δικαίου.








ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...