ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ ! Οι Ελληνίδες κερατώνουν τους άνδρες τους χωρίς τύψεις !


ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! Οι Ελληνίδες κερατώνουν τους άνδρες τους χωρίς τύψεις!

Αίσθηση προκαλεί μια νέα έρευνα που διεξήγαγε γνωστή ιστοσελίδα για παράνομα ζευγάρια και αποκαλύπτει τρομακτικά στοιχεία για την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων και κυρίως, των Ελληνίδων.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, η Ελλάδα κατέχει την δεύτερη θέση, ανάμεσα σε 26 χώρες, στο sexting, δηλαδή την ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων και περιεχομένου (φωτογραφίες και βίντεο) μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών ή κινητών.

Μάλιστα, οι Έλληνες επιδίδονται στο «άθλημα» 2 με 3 φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα, το ποσοστό των αντρών που το κάνει είναι 87% και των γυναικών ανέρχεται σε 81%.

Η έρευνα αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρουν όταν εστιάζει στην απιστία.

Με βάση τα ευρήματα, μόλις το 8% των γυναικών νιώθουν τύψεις όταν απατούν τον σύντροφο τους, ενώ αντίστοιχα, το ανάλογο ποσοστό των αντρών είναι 25%.






ΠΗΓΗ: ladyslife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...