ATHENS

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Παλουκώνει την Ελλάδα ! Ετοιμάζεται το Έδαφος για την Έλευση του Αντιχριστού !


ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ – ME ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ TON ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!!!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΣΙΖΗΣ
Μὲ τὴν πανσπερμία τῶν Αἰρετικῶν, των Μουσουλμανων, τῶν Σιωνιστῶν, τῶν Βουδιστῶν και ἄλλων θρησκειῶν!!!

Πρωταγωνιστή ο αντίχριστος Πάπας και ο ὑποτακτικός του Βαρθολομαῖος

Οἱ Ὁρθόδοξοι ἐπίσκοποι, ποὺ ἔχουν ἀκόμα λίγο φόβο Θεοῦ, δὲν βλέπουν τὰ ἀνοίγματα τοῦ πατριάρχη μὲ τοὺς αἰρετικούς! Πῶς τὰ δικαιολογοῦν στὴν συνείδησή τους; Δὲν βλέπουν ὅτι ἔχει παραδόση τὰ ἅγια τοῖς κυσὶ καὶ τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων; Τί ἀκόμα περιμένουν, για να ἀντιδράσουν; 

Φοβοῦνται μη χάσουν τὸν θρόνο τους και δεν φοβοῦνται μὴ καταδικαστοῦν μαζί του για τὴν προδοσία τῆς ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ; «Δὲν ἔχει τίποτε νὰ χάσῃ ἡ Ἐκκλησία, ἐὰν 5 καὶ 10 καὶ 20 καὶ 30 ἀρχιερεῖς, ἀρχιεπίσκοποι καὶ πατριάρχαι πέσουν ἐκ τῶν θρόνων των χάριν τῆς Ὀρθοδοξίας»(Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΣΙΖΗΣ
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

«Τον Απρίλιο Πάπας και Οικουμενικός Πατριάρχης έστειλαν μήνυμα υπέρ των προσφύγων / μεταναστών, αυτή τη φορά θα στείλουν μήνυμα συνεργασίας μεταξύ θρησκειών και πολιτισμών… Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες η Ορθόδοξη με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία κάνουν ουσιαστικά βήματα προσέγγισης…

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» τον περασμένο Ιούλιο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει σαφής πρόοδος στο διάλογο μεταξύ της Ορθόδοξης και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας» (Τὰ ἀποσπάσματα εἶναι ἀπὸ http://www.cnn.gr.

ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ
ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ (1η Σεπτεμβρίου), ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

«Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος ξεκινώντας το μήνυμα που απηύθυνε με αφορμή την 1η Σεπτεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής για τη Φροντίδα της Δημιουργίας, αναφέρθηκε στον κοινό ενωμένο οίκο με τους Ορθοδόξους»
«… στο κοινό μας ενωμένο σπίτι με τους Ορθοδόξους αδελφούς και αδελφές μας και με την υποστήριξη των άλλων Εκκλησιών και Χριστιανικών Κοινοτήτων, η Καθολική Εκκλησία εστιάζει στην Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής για τη Φροντίδα της Δημιουργίας», αναφέρει ο Ποντίφικας»
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ, ΜΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ!

«Επίσης [ὁ Πάπας], έκανε νέο άνοιγμα και έστειλε μήνυμα ενότητας προς την Ορθόδοξη Εκκλησία εγκωμιάζοντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τις πρωτοβουλίες του που έχουν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Βαρθολομαίος τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Ιταλικής Δημοκρατίας»! Νὰ τὸν χαιρόμαστε και σ᾽ ἀνώτερα.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας αναμένεται να τιμηθεί από το Πανεπιστήμιο της Perugia με τον τίτλο του επιτίμου Διδάκτορα στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων».

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΣΙΖΗΣ

cnn.gr/news/kosmos/story/47123/o-thermos-aspasmos-papa-oikoymenikoy-patriarxi-stin-asizi-video-pics

«Θερμό ασπασμό αντήλλαξαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος, στην Ασίζη, την τελευταία ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα: «Δίψα για Ειρήνη. Θρησκείες και Πολιτισμοί σε διάλογο…».

Στην Ασίζη ο Ποντίφικας ασπάσθηκε πρώτον από όλους τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και στη συνέχεια τον εκπρόσωπο των μουσουλμάνων Dr Justin Welby, τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, τον Συροορθόδοξο Πατριάρχη Αντιοχείας Εφραίμ ΙΙ, εκπρόσωπο των Ιουδαίων και των Βουδιστών. (Tο σχετικό στιγμιότυπο μπορείτε να το δείτε στο 12.44» του video).

ΜΕ ΔΕΝΔΡΑ ΕΛΗΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ!!!

Στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας προσφέρθη, το σύμβολο της ειρήνης, ένα δέντρο ελιάς, για την παρουσία του στην Ασίζη αλλά και για το έργο που επιτελεί.

Φάγαν ήπιαν εκπροσωποι όλων των θρησκειων, για να φερουν την ειρήνη!

«Οι εκπρόσωποι των θρησκευτικών κοινοτήτων παρακάθισαν σε γεύμα που προσέφερε η κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου»! (Ποιός ἆραγε βοήθησε οικονομικά την κοινότητα για το μεγάλο τραπέζι; Τὸ Βατικανό ἢ οἱ ἄλλοι καρχαρίες που διαλύουν την ἀνθρωπότητα;)


ΠΗΓΗ: hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.