ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Οι λαθρομετανάστες έχουν οργάνωση, επικοινωνία και ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ !


Αλληλέγγυοι και λαθρομετανάστες. Συνδυασμός εκρηκτικός που αποτελεί κίνδυνο στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Μπορεί το ευρύ κοινό να θεωρεί τους λαθρομετανάστες ένα συνοθύλευμα ανθρώπων, κάνουν λάθος.
Υπάρχει οργάνωση και επικοινωνία, μεταξύ των διαφορετικών ομάδων.

Ομάδων διότι όπως έχουμε γράψει πολλές φορές άλλο σιίτες, άλλο σουνίτες, άλλο Αφγανοί, άλλο Σύροι, άλλο Πακιστανοί.

Στο σχεδιάγραμμα-χάρτη που σας παρουσιάζουμε βλέπετε τις πορείες που ακολούθησαν οι λαθρομετανάστες κατά τη Μεγάλη Έξοδό τους από το hot spot, προχθές.




Όπως βλέπετε, σε ένα άγνωστο νησί, οι λαθρομετανάστες κινούνται με άνεση ντόπιου. Περπάτησαν, εν τέλει, 25 χλμ χωρίς να χαθούν και αποφεύγοντας όλα τα σημεία-μπλόκα των αστυνομικών.

Ο λόγος είναι οι αλληλέγγυοι. Οι ομάδες αυτές αριστεριστών, εκτός του ότι εξάπτουν τα πάθη των λαθρομεταναστών, τους δίνουν συμβουλές και οδηγίες για το πώς θα αποφύγουν το νόμιμο έλεγχο των αρμόδιων αρχών. Τους δίνουν δηλαδή επικοινωνία, οργάνωση, ίσως στο μέλλον και δομή.

Το θέμα πρέπει να το εξετάσει άμεσα η Ελληνική Αστυνομία και να σταματήσει την πρόκληση σε παραβατικότητα, των αναρχοαριστεριστών ‘αλληλέγγυων’.






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...