Είδηση ΣΟΚ ! Zητούν τζαμί στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας !


Έτοιμη είναι η Αθήνα να "φιλοξενήσει" το πρώτο επίσημο τζαμί από το 1829, δηλαδή από το τέλος της Οθωμανικής κυριαρχίας.

Χυδαία είναι και η ανακοίνωση του ΑΒΝΑ, στην οποία αναφέρεται στην ανέγερση του τζαμιού και σχολιάζει ότι: "κανένα νέο τζαμί δεν χτίστηκε στην Αθήνα από το το 1829. 

 Το Ισλάμ ήταν η επίσημη θρησκεία της παλιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και περίπου 1.000.000 μουσουλμάνοι πιστεύεται ότι ζούνε ακόμα στην Ελλάδα".

Αν παρατηρήσετε τη διατύπωση που χρησιμοποιείται, θα προσέξετε ότι θεωρούν τους μουσουλμάνους τους τελευταίους "επιζώντες" της Οθ. αυτοκρατορίας.

Το πιο ακραίο όμως, δεν είναι αυτό.

Ακόμα πιο προκλητικό είναι το γεγονός ότι ενώ δεν έχει χτιστεί το τζαμί, κάνουν παράπονα για την τοποθεσία του, τονίζοντας ότι "κάποιοι μουσουλμάνοι, ωστόσο, λένε ότι το σημείο ανέγερσης είναι σε μια μακρινή βιομηχανική ζώνη ανάμεσα σε εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων και εγκαταλελειμμένες αποθήκες, όχι κατάλληλο για ένα επίσημο τζαμί που θα ήταν πιο βολικό για το κοινό εάν ήταν κοντά ή στο κέντρο της πόλης".

Να μας πείτε που θα σας βόλευε να το κτίσουμε...







ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...