ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ MAΞ ΚΑΪΖΕΡ ! Στα πρόθυρα κατάρρευσης η Deutsche Bank !


Ο Μάξ Κάιζερ προειδοποιεί ότι η Deutsche Bank θα είναι η επόμενη Lehman Brothers και τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια για την παγκόσμια οικονομία.

Στην τελευταία αναφορά του διάσημου χρηματιστή και οικονομολόγου, ο οποίος προέβλεψε την τραπεζική κατάρρευση του 2008, περιγράφει την γερμανική τράπεζα ως «τεχνικά αφερέγγυα», μετά και τα νέα ιστορικά χαμηλά που βρέθηκαν οι μετοχές της την εβδομάδα που μας πέρασε, την κατακόρυφη πτώση των μετοχών της και την απώλεια ρεκόρ των 6,8 δις € που είχε το 2015.

Η σύγκριση των τιμών των μετοχών της Deutsche Bank με αυτή της Lehmans brothers το 2008, δείχνει ότι η γερμανική τράπεζα βρίσκεται στο σημείο όπου οι μετοχές της θα μπορούσαν να γίνουν απλώς χαρτιά άνευ αξίας, όπως είχαν γίνει και της Lehmans, αν και η Deutsche Bank είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι η Lehmans ήταν ποτέ.





Οι μετοχές της γερμανικής τράπεζας υποχώρησαν σε νέο χαμηλό ρεκόρ αυτή την εβδομάδα μετά την αποτυχημένη δοκιμή ανθεκτικότητας της αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας, προκαλώντας τρόμο στους διεθνείς τραπεζικούς κύκλους και φόβο για κατάρρευση του Γερμανικού τραπεζικού κολοσσού, με ολέθρια αποτελέσματα.





ΠΗΓΗ: financialbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...