Ο Μπουτάρης στο εδώλιο για ΣΚΑΝΔΑΛΟ !


Nέα δεδομένα στην υπόθεση του Γιάννη Μπουτάρη έχουμε, μετά από την απόφαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Μπόμπολη να ζητσει αναίρεση του βουλεύματος στο σκέλος της απαλλαγής των Μπουτάρη-Κουράκη και τεσσάρων υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου Θεσσαλονίκης, που αντιμετώπιζαν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, ώστε αυτοί να κριθούν εκ νέου από το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, με διαφορετική σύνθεση, αυτή τη φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες, το δικαστικό συμβούλιο με πολυσέλιδο βούλευμα που δημοσιεύτηκε απήλλαξε τους παραπάνω, και άλλα 41 πρόσωπα, από κάθε κατηγορία, κρίνοντας ότι δεν έγιναν υπερβάσεις στην ανάθεση των συγκεκριμένων έργων, ούτε προκλήθηκε ζημία στο δημόσιο, παρά τις ενστάσεις των ευρωπαϊκών οργάνων ως προς αυτό.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ενεπλάκη στην υπόθεση δεδομένου ότι λόγω του «Καλλικράτη», η Πολεοδομία του κεντρικού δήμου συνέδραμε τους ΟΤΑ που δεν διέθεταν οργανωμένες πολεοδομικές υπηρεσίες.






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...