Β.Κορέα: «Κόβουμε και τον τελευταίο δίαυλο επικοινωνίας με την Ουάσινγκτον» !


Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα ότι κλείνει έναν από τους τελευταίους διαύλους επικοινωνίας της με την Ουάσινγκτον, όπως και ότι θα χειρίζεται όλες τις υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης αυτής των δύο Αμερικανών που κρατούνται στη χώρα, βάσει των νόμων που ισχύουν σε καιρό πολέμου, για να διαμαρτυρηθεί για τις νέες κυρώσεις που της επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ και έχουν στόχο τον ηγέτη της Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το βορειοκορεατικό υπουργείο Εξωτερικών ενημέρωσε την αμερικανική κυβέρνηση ότι θα σταματήσει όλες τις επικοινωνίες που έχει με την Ουάσινγκτον μέσω της βορειοκορεατικής αποστολής στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

«Τους ενημερώσαμε ότι θα διακόψουμε τελείως τις επίσημες επικοινωνίες μέσω της Νέας Υόρκης», πρόσθεσε το πρακτορείο.

Η απόφαση αυτή ελήφθη σε απάντηση στην επιβολή από την Ουάσινγκτον νέων κυρώσεων στην Πιονγκγιάνγκ οι οποίες έχουν στόχο τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, μετέδωσε επίσης το πρακτορείο.

Η Βόρεια Κορέα έχει φυλακίσει δύο Αμερικανούς πολίτες τους οποίους έχει καταδικάσει για εγκλήματα κατά του κράτους.






ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...