ΒΟΜΒΑ ! Συνέλαβαν 2 ναυάρχους και 6 αξιωματικούς ! Αναβρασμός στο στράτευμα !


Η σύγκρουση του στρατιωτικού παρακράτους της Τουρκίας με την κεντρική εξουσία του Ερντογάν γίνεται όλο και πιο σκληρή. Νέα εξέλιξη στο θρίλερ αυτό είχαμε τις προάλλες όταν, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, με αιφνιδιαστική επιχείρηση συνελήφθησαν μέσα στην νύχτα δυο Τούρκοι ναύαρχοι και έξι ανώτατοι αξιωματικοί του τουρκικού πολεμικού ναυτικού.

Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί και όλοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορία και συνωμοσία κατά του τουρκικού καθεστώτος.

Δυο ναύαρχοι, ένα αντιναύαρχος, ένας υποναύαρχος και τρεις πλοίαρχοι του πολεμικού ναυτικού είναι οι συλληφθέντες που οδηγηθήκαν στο στρατοδικείο με βαριές ανατρεπτικές κατηγορίες.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον αστυνομικό διευθυντή Ασφαλείας της Σμύρνης, Ali Bilkay, ο οποίος σύνδεσε τις τελευταίες συλλήψεις με την μεγάλη υπόθεση κατασκοπείας υπέρ ξένης χώρας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αυτής, με δεκάδες αξιωματικούς κατηγορούμενους, συνεχίζεται εδώ και καιρό χωρίς να δίνονται στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημειώνεται πως εδώ και καιρό γίνονται εκτεταμένες εκκαθαρίσεις στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις από στοιχεία που βρίσκονται κοντά στον Φετουλάχ Γκιουλέν.





ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...