Βουλιαγμένη: Εβαλαν βόμβα στον "Mr. Island" ! Ποιοι θέλουν να σκοτώσουν τον Χ.Πανά;


Ισχυρός αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο σπίτι του Χρύσανθου Πανά, ιδιοκτήτη του club Island στην Βάρκιζα, της κλειστής νυχτερινής λέσχης Salon de Bricolage στο Κολωνάκι και άλλων νυχτερινών επιχειρήσεων, στην Βουλιαγμένη στις 3:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και διατηρεί από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις νυχτερινής διασκέδασης στην παραλιακή Λεωφόρο και το Κολωνάκι.

Ο αδελφός του είναι ο πρώην δήμαρχος του ενιαίου δήμου Βουλιαγμένης, Βάρκιζας και Βάρης, Σπύρος Πανάς.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο του σπιτιού, επί της οδού Δαιδάλου προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές. Οι δραάστες είχαν τοποθετήσει τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην περίφραξη του σπιτιού. Αναφορές για τραυματίες δεν υπήρξαν. ΟΙ κάτοικοι της περιοχής πάντως αναστατώθηκαν.

Στην περιοχή έσπευσαν από τις πρώτες ώρες αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν το σημείο έξω από την κατοικία του επιχερηματία, ενώ άντρες των ΤΕΕΜ ερευνούν για στοιχεία που μπορούν να τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών. Τα κίνητρα τους παραμένουν άγνωστα.

Αξιωματικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών περισυνέλεξαν τα υπολείμματα και τα εξετάζουν στα εργαστήρια ενώ αστυνομικοί της ασφαλείας προσπαθούν να βρουν υλικό απο κάμερες ασφαλείας που ίσως να εχουν καταγράψει την ύποπτη κίνηση κάποιων οχημάτων στην περιοχή, κυρίως οχήματα που δεν ανήκουν σε ενοίκους των μονοκατοικιών στη συγκεκριμένη οδό όπου βρίσκεται το σπίτι του επιχειρηματία.

Σε μια πρώτη συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας είπε ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν και ότι δεν μπορεί να γνωρίζει από που προέρχεται η εντολή και ποια είναι τα κίνητρα των βομβιστών.

Πάντως οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για απειλητικό μήνυμα με στόχο τον εκφοβισμό.






ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...