Το Ισλαμικό Κράτος πανηγυρίζει το BREXIT και διέταξε επίθεση στο Βερολίνο !


Το Ισλαμικό Κράτος πανηγυρίζει διαδικτυακά το Brexit και κάλεσε τους οπαδούς του να εξαπολύσουν επιθέσεις στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με μήνυμα της τρομοκρατικής οργάνωσης που αναρτήθηκε στο κοινωνικό δίκτυο Telegram, οι τζιχαντιστές ζητούν επιθέσεις που θα παραλύσουν πλήρως τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια.

Συγκεκριμένα, ζητάνε από τους οπαδούς τους να χτυπήσουν Βερολίνο και Βρυξέλλες ώστε να επιφέρουν πλήρες χάος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γράφει η εφημερίδα SUN.

Ισχυρίζονται ότι τώρα είναι η ευκαιρία, με το Brexit, να πραγματοποιηθούν φοβερά τρομοκρατικά χτυπήματα που θα παραλύσουν τις Αγορές.

Οι τζιχαντιστές καλούν τους εν ύπνω πυρήνες τους στη Δύση να εξαπολύσουν τις επιθέσεις για να καταρρεύσει η ευρωπαϊκή οικονομία.

Υπενθυμίζουμε ότι ακόμα εορτάζεται το Ραμαζάνι και οι τζιχαντιστές θεωρούν ότι εάν σκοτωθούν αυτές τις ημέρες θα έχουν προνομιακή μεταχείριση στον Παράδεισο.






ΠΗΓΗ: tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...