ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός» λέει τώρα ο θερμός υποστηριχτής του Brexit !


Αλλαγή κλίματος παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο των υποστηρικτών του Brexit, ενώ συνεχίζονται οι ευρωπαϊκές πιέσεις για άμεση λήψη απόφασης για την ενεργοποίηση του άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας που αφορά τις διαδικασίες εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ηγήθηκε της εκστρατείας για την έξοδο της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ, αποφάσισε να κάνει μια μεγαλοπρεπή τούμπα αρνούμενος να μπει στην κούρσα για την πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας, παρότι θεωρούνταν από τους επικρατέστερους.

Ο Τζόνσον είναι μια εκκεντρική προσωπικότητα με πολύ υψηλά επίπεδα δημοτικότητας. Σε όλη τη Βρετανία, είναι γνωστός με το μικρό του όνομα και ο κόσμος αναφέρεται σε αυτός ως «Bojo» στα social media.







ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...