Τράμπ προς Ομπάμα: «Η πες τη φράση ισλαμική τρομοκρατία ή παραιτήσου» !


Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σήμερα να αναγνωρίσει ότι το μακελειό στο Ορλάντο ήταν μια ενέργεια, που διέπραξε η ισλαμική τρομοκρατία ειδάλλως να παραιτηθεί.

«Άραγε ο πρόεδρος Ομπάμα θα αναφέρει τελικά τις λέξεις ακραία ισλαμική τρομοκρατία; Εάν δεν το κάνει, τότε πρέπει να παραιτηθεί αμέσως με ατιμωτικό τρόπο» έγραψε ο μεγιστάνας στον επίσημο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. 

Νωρίτερα είχε γράψει ότι «είχε δίκαιο» για τα όσα είχε πει για την ισλαμική τρομοκρατία. «Δεν θέλω συγχαρητήρια, θέλω να υπάρχει επαγρύπνηση και δριμύτητα. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο διάγγελμά του προς το Έθνος σχετικά με το μακελειό ο Μπαράκ Ομπάμα το χαρακτήρισε μια «τρομοκρατική ενέργεια και μια ενέργεια μίσους», ωστόσο απέφυγε να το συνδέσει με το εξτρεμιστικό ισλάμ, κάτι που άλλωστε δεν έχει προς το παρόν αποδειχθεί.

Το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ σήμερα, το οποίο ενέκριναν πολλοί στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε επίσης θύελλα επικρίσεων, με τους πολεμίους του να του καταλογίζουν ότι επιχειρεί να τραβήξει την προσοχή πάνω του λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία.

Από την πλευρά της η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε το μακελειό στην Φλόριντα «μια τρομοκρατική ενέργεια», η οποία επιτάσσει το έθνος να «διπλασιάσει» τις προσπάθειες να εμποδίσει παρόμοιες επιθέσεις.

«Προς την κοινότητα ΛΟΑΔ: σας παρακαλώ να ξέρετε ότι έχετε εκατομμύρια συμμάχους σε ολόκληρη την χώρα. Εγώ είμαι μία εξ αυτών» επισήμανε η Κλίντον σε μια ανακοίνωση.

Ο έτερος υποψήφιος των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς δήλωσε ότι «όλοι οι Αμερικανοί είναι τρομοκρατημένοι, αποτροπιασμένοι και θλιμμένοι από το φρικιαστικό» μακελειό στο Ορλάντο.









ΠΗΓΗ: apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...