Όργιο φοροδιαφυγής στα νησιά ! Παταγώδης η αποτυχία της κυβέρνησης !


Τεράστια ήταν η πτώση στα έσοδα στα τουριστικά μας νησιά (Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά), χωρίς να έχει επιβληθεί ακόμα ο αυξημένος ΦΠΑ για τις τουριστικές περιοχές της χώρας.
Τελείως εκτός των στόχων, που περίμενε, "έπεσε" η κυβέρνηση, αφού τα μέτρα που προανήγγειλε έχουν τρομάξει τους επιχειρηματίες και η φοροδιαφυγή αντί να μειώνεται, αυξάνεται συνεχώς.

Σύμφωνα με στοιχεία του προϋπολογισμού για το διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου φαίνεται ότι τα έσοδα από τον ΦΠΑ σε νησιά, όπως για παράδειγμα η Μύκονος, παρουσιάζουν απόκλιση έναντι των στόχων κατά 62%.

Ενώ από αυτά τα νησιά περιμέναμε "τονωτικές ενέσεις¨ στα έσοδα της χώρας μας, παρατηρούμε ότι μάλλον θα έχουμε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, μετά τις τρομακτικές αναγγελίες της κυβέρνησης, σχετικά με την υπερφορολόγηση τους.







ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...