ΣΟΚ ! Ο Πούτιν έστειλε πλοία στη Μάγχη !


Στη Βαλτική Θάλασσα βρίσκονται το βρετανικό ναυτικό και το ρωσικό, και όπως έγινε γνωστό, πολεμικό πλοίο της Βρετανίας έχει υπό στενή παρακολούθηση ρωσικό υποβρύχιο κλάσης Kilo που φέρει πυραύλους cruise.

"Η ανακάλυψη αυτού του υποβρυχίου ήταν το αποτέλεσμα των κοινών προσπαθειών με τους συμμάχους του ΝΑΤΟ ακολουθώντας την συνήθη διαδικασία του Βασιλικού Ναυτικού", δήλωσε ο διοικητής του βρετανικού πλοίου Daniel Thomas, ενώ, από τη μεριά της Ρωσίας, ο Ρώσος ανώτατος αξιωματικός τόνισε:

"Τα ρωσικά υποβρύχια, όπως και τα πλοία επιφανείας, πραγματοποιούν τις αποστολές τους στους παγκόσμιους ωκεανούς σύμφωνα με τα επιτελικά σχέδια.

Δεν υπήρξαν επείγοντα περιστατικά ή ατυχήματα με ρωσικά πολεμικά πλοία".

Στις χώρες που έχουν πρόσβαση στη Βαλτική Θάλασσα έχει προστεθεί και η Μεγάλη Βρετανία και μάλιστα , το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας προτίθεται να αυξήσει τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη περιοχή.

Η κίνηση ισχύος που έκανε ο Πούτιν με την εμφάνιση του υποβρυχίου υποδηλώνει ένα πράγμα: είναι έτοιμος για όλα...






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...